Hírek

Itt a Kingsman prequel – The King’s Man előzetes

A 20th Century Fox közzétette az első The King’s Man előzetest. Belenézhetünk, milyen lett a Kingsman előzményfilmje Matthew Vaughn rendezésében.

A Kingsman sikerét cikkírónk már 2015-ben borítékolta: „A patikamérlegen adagolt hangnemkeverés, az önreflexív humor és az árnyalt karakterek kimagasló létszáma garantálja, hogy a Kingsman: A titkos szolgálat a 2015-ös év legemlékezetesebb zsánerfilmjei között fog szerepelni.” (Kiss Tamás) Azt azonban ő sem tudhatta, hogy nemcsak folytatás, de prequel is követi majd a filmet.

A The King’s Man azt fedi fel előttünk, ami a Vaughn-féle kém franchise filmek – a 2014-es Kingsman: A titkos szolgálat és a 2017-es Kingsman: Az aranykörelőtt történtek. Vagyis kegyetlen zsarnokok és bűnözők miként egyesültek, hogy milliókat tegyenek a földdel egyenlővé. A film nem kevesebbet sugall, mint hogy az első világháború egy összeesküvés következménye.

A The King’s Manben Ralph Fiennes szerepe olyasmi, amit Colin Firth vitt az első Kingsmanben.

A film stílusa azonban egészen eltérő, valami kifejezetten újat ígérő, amivel elhatárolódik a korábbi két Kingsman filmtől. Ám azoknak sincs okuk aggodalomra, akik azokat szerették jobban, hiszen Vaughn beígért egy folytatást is, vagyis a Kingsman harmadik részét.

Az előzetessel együtt a teljes stáblista is nyilvánossá vált, így már tudjuk, hogy Ralph Fiennesen kívül Harris Dickinson, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Daniel Brühl, Djimon Hounsou és Charles Dance is feltűnnek majd a filmben.

A film 2020 februárjában kerül a mozikba.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com