Hírek

Az újonnan kigyúrt humorista krimivígjátéka a Netflixre kerül

A COVID-19 vírus miatt rengeteg premier került veszélybe, így a The Lovebirds című krimivígjáték is, melynek áprilisban lett volna külföldi premierje. A Netflix azonban tárt karokkal várja.

A stúdiókat nagy kihívás elé állította a járvány, és másképp próbálják megoldani a bevételkiesés okozta gondokat. A Disney előbbre hozta az Előre digitális premierjét, de a Universal három filmjét (Vadászat, Emma, A láthatatlan ember) tette elérhetővé limitált ideig az interneten – természetesen térítésen. A Paramount azonban egy utóbbi időben gyakran használt megoldással élt: a jelek szerint eladja a Netflixnek filmjét.

Mivel a járványt leginkább az otthonmaradással lehet visszaszorítani, a streaming-szolgáltatók kapnak is a lehetőségen.

A The Lovebirds így kerülhet a Netflix birtokába. A film főszereplője a Bizonytalan című HBO-széria főszereplője, Issa Rae és az újabban kigyúrt testével haknizó Kumail Nanjiani. A színész-komikus a Rögtönzött szerelem című önéletrajzi ihletésű filmjében dolgozott együtt Michael Showalter rendezővel – most újra közös projektbe fogtak.

Eredetileg április 3-án lett volna a film bemutatója, de az SXSW fesztiválon történő debütálása után ez is elmarad. Így a nézők otthoni karanténjuk kényelméből tudják élvezni egy válságban lévő pár estéjének történetét, akik egy gyilkossági nyomozás kellős közepén találják magukat.

A Paramount és a Netflix kapcsolata amúgy sem precedens nélküli. Korábban a The Cloverfield Paradox és az Eli című horrorok is a szolgáltatón landoltak. Még nincs bemutatódátum a The Lovebirds kapcsán, de feltehetően áprilisban már elérhetővé teszik a filmet, ezzel kamatoztatják a stúdió eddigi marketingkampányát.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com