Hírek

The Mandalorian: képek a Star Wars sorozatból

A Disney bemutatta a The Mandalorian első teaser előzetesét, és fotókat is közzétett az új Star Wars sorozatból.

A Disney hárompercnyi teaser videót mutatott be az ősszel érkező The Mandalorian című Star Wars-sorozatból. A videó sajnos nem érhető el a nagyközönség számára – egy zárt panelen mutatták be őket vasárnap a jelenlévő újságírók számára, és a panel közvetítését is megszakították arra az időre –, de az ezzel együtt közzétett fotók szerencsére megtekinthetők.

A képek a Pedro Pascal alakította főszereplő harcost, a Carl Weathers által alakított Greef Carga nevű karaktert, és a Gina Carano alakította Cara Dune nevű karaktert mutatják be; ők hárman lesznek a sorozat főszereplői – írja a Variety.

A mandalori fejvadászt Jango és Boba Fett alapján írták meg: a galaxis külső szektorait járja a sorozatban, távol az Új Köztársaság törvényeitől. Cara Dune egy volt lázadó katona, Greef Carga pedig egy fejvadász céh vezetője. A sorozat időben az Egy új remény és Az ébredő erő között helyezkedik el: a Birodalom bukása után játszódik, de még az Első Rend felemelkedése előtt.

A jelenlévő Gizmodo egy részletes leírást is közzétett a videóról, és ami fontosabb: azt írják, hogy az új sorozat mozifilmes igényességű látványvilággal készül, és érzésre „nagyon-nagyon Star Wars” lesz.

The Mandalorian sorozat november 12-én érkezik, a Disney+ streaming szolgáltatás indulásakor. Nem tudni, Magyarországon mikor lesz elérhető: ez attól függ, hogy a Disney+ vajon már ez év végén vagy csak 2020 elején indul hazánkban (erről bővebben itt írtunk). A sorozat executive producere Jon Favreau, a Vasember filmek rendezője. A kezdő epizódot Dave Filoni irányította; ő rendezte korábban a klónháborúkról és a lázadókról szóló Star Wars-sorozatokat; a többi epizód rendezői között pedig ott szerepel Taika Waititi és Bryce Dallas Howard is.

Íme a képek:

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. A Tárca rovatot vezeti. havasmezoi@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..