Hírek

The Mean One: Horror feldolgozást kap a Grincs

Micimackó és Bambi után egy kevésbé ártatlan mesefigura főszereplésével is érkezik egy újabb horrorfilm. A The Mean One az utálatos Grincs történetét alakítja korhatáros rémmesévé.

Rhys Frake-Waterfield producer/rendező hatalmas lehetőséget lát a különböző meseklasszikusok horror változatának sorozatgyártásában. Így a Disney saját élőszereplős remake-dömpingje mellett a felnőtt közönség hamarosan a baltás gyilkosként elképzelt Micimackón is retteghet. De a tervezett trash-horror hatalmas internetvisszhangját meglovagolva már a Bambi rémmeseváltozatát is bejelentették. A Collider pedig Pán Péter horrorfilmes újragondolásáról adott hírt. A gyermekkor ártatlanságát kiforgató projektek után viszont

a The Mean One alkotói az idei ünnepi készülődést kívánják hátborzongatóvá tenni.

A most készült horroradaptáció Doctor Seuss gyerekkönyvének negyedik filmes feldolgozása. A Grincs története, aki ellopta a karácsonyt először animációs formában, egy 1966-os tévés különkiadás keretében került a képernyőkre. Ezt követte a Jim Carrey főszereplésével forgatott élőszereplős film, ami nemcsak 2000-es bemutatásakor vált kasszasikerré, hanem azóta valódi karácsonyi klasszikussá is érett. A legfrissebb, számítógép-animációval készült változat pedig 2018-ban került bemutatásra.

A The Mean One horrorfeldolgozására azonban nem kaptak hivatalos engedélyt a készítők, így az eredeti mesében szereplő konkrét neveket és kifejezéseket kénytelenek voltak mind megváltoztatni – írja a Collider. Ennek ellenére a horror-csavarral ellátott történet nagyrészt szorosan követi majd a karácsonyi klasszikus cselekményét:

Newville hegyvidéki kisvárosát egy zöld-bőrű szörnyeteg terrorizálja minden karácsonykor. A vérvörös mikulásruhát öltő rém Cindy szüleit is brutálisan meggyilkolta. A lány húsz évvel később mégis visszatér szülővárosába, hogy halálos bosszút álljon és egyúttal megmentse a karácsonyt is.

A The Mean One mozis bemutatóját december 9-re tervezik a tengerentúlon, amit nem sokra rá fog követni a film streaming-premierje.

Lubianker Dávid

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com