Hírek

Maszturbáló szektával tér vissza Az emberi százlábú rendezője

Egy underground közösségbe enged bepillantást Tom Six, Az emberi százlábú alkotója, és ismét perverz ötleteket pakol a vászonra.

Tom Six egy olyan ember, aki szereti felcseszni közönsége agyát. Már három év eltelt mióta befejezte Százlábú-trilógiáját, és most egy újabb ingoványos terepre tévedt. A végbelüknél és szájuknál összevart emberek után egy fokkal visszafogottabbnak tűnhet egy olyan premissza, melyben egy Los Angeles-i női társaság önkielégítési szokásait követjük nyomon. Hogy a helyzet ne legyen olyan egyszerű, ezek

a kedves hölgyek kifejezetten az erőszakos vagy nyomorúságos cselekmények látványától élveznek el.

Egy, a társaságban zöldfülűnek számító családanyát tesz meg főszereplőnek Six, aki rengeteg élvezetet szerez, de közben elveszít mindent, ami kedves volt számára.

Nyilatkozatok alapján a „Szex és New York szteroiddal fokozott verziójának” mondható a The Onania Club című film. A készítők szándéka szerint pedig egy fekete humorú, szatirikus alkotással állunk szemben, ami társadalmi mondanivalóval is szolgál a nyugati parti luxusélet és a politikai korrektség témáiban. Hősei olyan nők, akik mindent maguk értek el, a férfiak pedig erőtlen karakterek.

A The Onania Club egyelőre bemutató nélküli. Az előzetest mindenki saját felelősségre nézze meg, mert nem biztos, hogy olyan kellemes benyomásokat okoz majd, mint a főhősök saját maguknak.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com