Hírek

Maszturbáló szektával tér vissza Az emberi százlábú rendezője

Egy underground közösségbe enged bepillantást Tom Six, Az emberi százlábú alkotója, és ismét perverz ötleteket pakol a vászonra.

Tom Six egy olyan ember, aki szereti felcseszni közönsége agyát. Már három év eltelt mióta befejezte Százlábú-trilógiáját, és most egy újabb ingoványos terepre tévedt. A végbelüknél és szájuknál összevart emberek után egy fokkal visszafogottabbnak tűnhet egy olyan premissza, melyben egy Los Angeles-i női társaság önkielégítési szokásait követjük nyomon. Hogy a helyzet ne legyen olyan egyszerű, ezek

a kedves hölgyek kifejezetten az erőszakos vagy nyomorúságos cselekmények látványától élveznek el.

Egy, a társaságban zöldfülűnek számító családanyát tesz meg főszereplőnek Six, aki rengeteg élvezetet szerez, de közben elveszít mindent, ami kedves volt számára.

Nyilatkozatok alapján a „Szex és New York szteroiddal fokozott verziójának” mondható a The Onania Club című film. A készítők szándéka szerint pedig egy fekete humorú, szatirikus alkotással állunk szemben, ami társadalmi mondanivalóval is szolgál a nyugati parti luxusélet és a politikai korrektség témáiban. Hősei olyan nők, akik mindent maguk értek el, a férfiak pedig erőtlen karakterek.

A The Onania Club egyelőre bemutató nélküli. Az előzetest mindenki saját felelősségre nézze meg, mert nem biztos, hogy olyan kellemes benyomásokat okoz majd, mint a főhősök saját maguknak.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya