Hírek

Noah Centineo megint kamuból randizik – The Perfect Date előzetes

Kijött a Riverdale és a To All the Boys I’ve Loved Before sztárjainak új netflixes filmje, a The Perfect Date előzetese.

To All the Boys I’ve Loved Before meglepően nagy siker lett tavaly decemberben – igaz, főleg Amerikában. A Jenny Han regényéből (A fiúknak, akiket valaha szerettem) adaptált tinédzsereket megcélzó romkom két fiatal főszereplőjének nevét egyből megismerte a világ. Lana Condor most az HBO-n is látható Orgyilkos osztály egyik főhőse, emellett pedig szerepelt az Alita – A harc angyalában is.

A Netflix produkciójában Condor karaktere, Lara Jean a The Fosters című sorozatból is ismert Noah Centineo által játszott Peter Kavinsky-vel csöppen egy viszonylag komplikált szituációba. Lara Jean és Peter ugyanis elhatározzák, hogy úgy tesznek, mintha járnának egymással – tipikus romantikus komédia konfliktusról van szó, amiről sejteni lehet, hová eszkalálódik.

Centineo viszont olyan szerethetően alakította Peter Kavinskyt, hogy az internet népe rögtön beleszeretett. A Netflix pedig tökéletesen ki szokta használni a remek üzleti lehetőségeket. Így a The Perfect Date-et egyértelmű volt, hogy a fiatal színész főszereplésével készítik el. Főleg, mert ez a film is a kamu kapcsolat témáját boncolgatja.

Centineo karaktere, Brooks Rattigan ugyanis elhatározza, hogy pusztán üzleti alapon randizni kezd lányokkal, akiknek sürgősen szükségük van egy ál-pasira. Mindig olyan, amilyennek az adott hölgyemény szeretné, ezzel pedig tervei szerint elég pénzt gyűjt majd össze az egyetemre. Álmai lányát a tinédzserek körében szintén rendkívül népszerű Camila Mendes játssza. Riverdale-beli karaktere, Veronica Lodge első ránézésre nem sokban különbözik a The Perfect Date Shelby Pace-étől, így meglehet, hogy Mendesre rá fog ragadni a gazdag, elkényeztetett fiatal nők szerepe.

The Perfect Date április 12-től lesz elérhető a Netflixen.