Hírek

The Rhythm Section: Jude Law is csatlakozik a filmhez

Úgy néz ki, Blake Lively és Jude Law lesz a női és férfi főszereplője a The Rhythm Section című bosszúkriminek, ami a brit Mark Burnell regényéből készül.

Blake Lively mellett Jude Law neve is egyre biztosabbnak tűnik Reed Morano következő filmjének főszerepére. A The Rhythm Section főhőse Stephanie Patrick, aki családjából egyedüliként maradt le arról a repülőről, ami aztán lezuhant. Mielőtt azonban teljes depresszióba és heroinfüggőségbe küldené magát, rájön, hogy a történtek nem balesetre utalnak. Kezébe veszi ezzel az irányítást.

Az azonos című regény az ötvenéves Mark Burnell első alkotása, de máris nagy hollywoodi filmstúdió csaptak le rá. Az IM Global gyártja a filmet, a Universal a nemzetközi forgalmazásért felel. Rendezőnek pedig a legutóbbi Emmy-díjátadón halomra nyerő A szolgálólány meséje című sorozat rendezőjét, Reed Moranót kérték fel. A forgatás idén ősszel kezdődik, többek között Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban.

Jude Law lesz Dumbledore

Jude Law jelenleg egyébként a tavaly debütált Legendás állatok és megfigyelésük folytatásában dolgozik. A varázsló, Albus Dumbledore fiatalkori karaktere csatlakozik a második részhez. Ezenkívül Woody Allennel is forgat a rendező filmjében, amiről eddig sokat tudunk, de a címe még mindig ismeretlen.

A The Rhythm Section premierje várhatóan csak 2019-ben lesz, hiszen 2018-ra jön a rendező egy másik filmje. Az I Think We’re Alone Now egy sci-fi lesz Elle Fanninggel és a Trónok harca főszereplőjével, Peter Dinklage-dzsel. Aki azonban megszereti a The Rhythm Sectiont, további folytatásokban reménykedhet. Stephanie Patrick történetei 4 regényből állnak, így ha ez üzletileg is sikeres, A tetovált lányhoz hasonló sorozatban reménykedhetünk.

(via Variety)

Címkék

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com