Hírek

Paul Rudd, a legrosszabb pszichiáter – The Shrink Next Door előzetes

The-Shrink-Next-Door-Will-Ferrell-Paul-Rudd

Will Ferrell és Paul Rudd ismét együtt a Ron Burgundy-filmek után, ezúttal egy drámai éllel is rendelkező The Shrink Next Door című sorozatban, melynek témája egy pszichoterápia és a szakember meglehetősen nyomulós hozzáállása.


Hirdetés

Terápiára könnyen lehet, hogy mindannyiunknak szüksége lenne, különösen egy olyan év után, mint az előző. Az önismereti kezelésnek, a lelkünk apránként történő feltárásának jótékony hatásai ismertek – az árnyoldalakról viszonylag keveset beszélünk. A The Shrink Next Door című sorozat, mely az Apple TV+ streaming-szolgáltató platformján debütál,

egy meglehetősen szokatlan páciens-pszichiáter kapcsolatról beszél.

Igaz történet inspirálta a cselekményt, mely a depresszióban tengődő Martin Markowitzról (Will Ferrell) és orvosáról, Dr. Isaac Herschkopfról szól. A meglehetősen hosszú együttműködésük során a szakember ugyanis fokozatosan lépett át megengedhetetlen határokat, arra is képes volt rávenni betegét, hogy tulajdonjogot adjon számára a családi vállalkozásnál.

Paul Rudd csodálatosan tenyérbemászónak tűnik az előzetes alapján, Will Ferrell pedig a Felforgatókönyvben is bemutatott, és sokszorosan fokozott letargikus performanszát helyezi majd előtérbe. A kettejük közti kémia már most tapintható, a sztorit tápláló rejtélyes és bizarr aura pedig lassan nyer teret az első képsorokban.

A nyolc részesre tervezett sorozat november 12-én debütál az Apple TV+-on. A streaming-platform további, érkező alkotásairól szóló előzetes itt található.