Hírek

Új befejezést kap a Végítélet

… amit maga Stephen King ír majd a 2020-ban érkező, nagyszabású sorozatadaptációhoz.

A CBS online tartalomszolgáltatója, a CBS All Access több nagyszabású produkcióval készül 2020-ra, köztük a Star Trek-univerzumot kiterjesztő Star Trek: Picard és Star Trek: Lower Decks című sorozatokkal, no meg Stephen King monumentális regényén alapuló Végítélettel. A Végítélettel, amelynek 1994-ben már készült egy tévés feldolgozása Gary Sinise-szel a főszerepben.

A CBS legújabb bejelentése szerint már sikerült megtalálni néhány fontos főszereplőt:

James Marsden játssza majd Stu Redmant (korábban őt formálta meg Sinise), Amber Heard pedig Nadine Cross bőrébe bújik majd az új verzióban. A sorozat főgonoszáról, Randall Flaggről még nem esett szó, arról viszont igen, hogy a sorozat új befejezést kap.

Végítélet (1994)

„Sok rajongó kíváncsi rá, hogy mi történt a Végítélet túlélőivel, így ez az extra epizód nekik kedvez majd, hiszen sok mindenkiről többet tudunk majd meg – olyan dolgokat, amelyek nem szerepeltek a könyvben.” – mondta Julie McNamara, a tartalomfejlesztés egyik vezetője. A jó hír, hogy a történetet maga Stephen King szövi tovább, ami megnyugvás lehet a rajongóknak – Kingnek pedig az első tévés forgatókönyvírói kreditje az 1997-es Ragyogás óta.

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg néhány könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében olvas és sorozatokkal foglalkozik, díjszezon idején pedig a díjszezonnal.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com