Hírek

Kijött az első képkocka Nicolas Cage szörfös pszichothrilleréből

Befejeződött a The Surfer című pszichológiai thriller forgatása Nyugat-Ausztráliában, közzétették belőle az első képet: Nicolas Cage zavarodott arccal ül egy autóban.

A Variety összefoglalója szerint amikor egy férfi hazatér Ausztráliába, hogy sok évnyi amerikai tartózkodás után visszavásárolja családi házát, helyi szörfösök megalázzák őt a tizenéves fia előtt, és maguknak követelik gyerekkora eldugott tengerpartját. Megsebesülve szembeszáll velük és a strandon marad, hogy elfogadtassa magát. A konfliktus eszkalálódásával az épelméjűségének határára kerül, és identitása megkérdőjeleződik.

A filmet Lorcan Finnegan, a Vivarium alkotója rendezte és Thomas Martin írta. A forgatás egyetlen helyszínen, a nyugat-ausztráliai Yallingupban zajlott. A The Surfer ausztrál-ír koprodukcióban készül. A mellékelt képen a megviselt Cage egy autóban ül, és talán egy töltényt fog a kezében.

Cage mellett olyan ausztrál színészek játszanak a The Surferben, mint Julian McMahon (Bűbájos boszorkák, Kés/alatt), Nicholas Cassim (Mr Inbetween), Miranda Tapsell (Aszály), Alexander Bertrand (Australian Gangster), Justin Rosniak (Last King of the Cross), Rahel Romahn (Furiosa), Finn Little (Yellowstone) és Charlotte Maggi (Rebel Moon 1. rész – A tűz gyermeke).

Cage jelenleg a Torontóban debütált Álmaid hőse sikerét élvezi, amely nálunk jövőre kerül mozikba. Több filmje is van folyamatban, köztük a Fegyvernepper folytatása, de nemrég azt nyilatkozta, hogy a több mint 100 címet felölelő karrierje után a visszavonuláson gondolkodik.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com