Hírek

Ben Affleck odateszi magát George Clooney új filmjében

Megérkezett George Clooney új filmjének az előzetese! A The Tender Bar J.R. Moehringer, a híres Pulitzer-díjas író életét meséli el. Az író nagybátyja szerepében Ben Affleck, aki igencsak odateszi magát.

A The Tender Bar már az előzetesével is szívmelengető tud lenni, ami nagyrészt Ben Affleck játékának köszönhető. A film J.R. Moehringer memoárja alapján készült, amely The Tender Bar címen jelent meg 2005-ben. John Joseph “J.R.” Moehringer 2000-ben nyert Pulitzer-díjat. Újságírói karrierje során dolgozott a t The New York Times-nak, a Rocky Mountain News-nak és végül 1994-től a Los Angeles Times-nak. J.R. Moehringer a The Tender Bar-ban saját gyermekkoráról írt. A könyv a férfivá válás kérdéseiről és az apa nélküli család nehézségeiről szól. A regényen alapuló film forgatókönyvét William Monahan írta meg.

George Clooney utolsó rendezése a The Midnight Sky című posztapokaliptikus sci-fi volt, amelyben az emberi kapcsolódás és annak értelmének keresése került fókuszba. Úgy tűnik, George Clooney ezt az irányt viszi tovább, hiszen szintén egy érzékeny filmet várhatunk, csak a távoli jövő helyett itt egy valós élet történetén keresztül.

J.R. Moehringer szerepében Tye Sheridan, a nagybátyja szerepében pedig Ben Affleck látható majd. Mellettük feltűnik még Lily Rabe, Max Martini, Max Casella, Sondra James és Briana Middleton.

A film bemutatója a London Filmfesztiválon volt, 2022. január 7-től pedig az  Amazon Prime Video-n is elérhető lesz.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com