Hírek

The Tender Bar: George Clooney rendezi a nagysikerű memoár adaptációját

George-Clooney-Michael-Clayton-The-Tender-Bar

A The Tender Bar a Long Island-i főhős felnövéstörténete, amit a színész-rendező egy Netflix film után az Amazonnál forgat majd.

George Clooney miután befejezte a Midnight Sky forgatását Netflixre, már meg is találta következő filmjét, amit rendezhet. A Deadline értesülései szerint a kétszeres Oscar-díjas színész-rendező az Amazonnal tárgyal a The Tender Bar adaptációjáról. A stúdió egyelőre nem reagált a hírre.

A The Tender Bar J.R. Moehringer hatalmas sikerű regénye, amit saját gyermekkoráról írt. A könyv a férfivá válás problémáit, az apa nélküli család viszontagságait járja körbe. A regényből William Monahan írt forgatókönyvet.

George Clooney korábban egy másik könyvadaptáción dolgozott. A Boys in the Boat című Daniel James Brown könyvéből adaptált film előkészületei továbbra is zajlanak az MGM háza táján és Clooney még mindig része a stábnak, de nem érezte megfelelőnek az időt egy ilyen összetett filmhez a koronavírus járvány árnyékában.

Egyelőre nem ismert, hogy Clooney a rendezés mellett szerepelni is fog-e a The Tender Bar adaptációjában, de ahogyan eddigi összes filmjében is tette, valószínűleg ebben is oszt magára egy szerepet.

George Clooney utolsó rendezése a The Midnight Sky posztapokaliptikus sci-fi volt. A filmet még ebben az évben tervezi streamelni a Netflix. Clooney a filmben egy kutatót alakít, akinek meg kell akadályoznia egy csapat űrhajós visszatértét a globális katasztrófa sújtotta Földre.

A Sziriánában nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazott színész moziban is bemutatott utolsó filmje a Suburbicon: Tiszta udvar, rendes ház volt. Clooney a Hulu elismert minisorozatának, a 22-es csapdája két epizódját is rendezte és producere is volt a szériának.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com