Hírek

Itt a The Umbrella Academy 3. évadának előzetese

A diszfunkcionális szuperhős-család története tovább bonyolódik az időben. Június 22-én érkezik a Netflixre a The Umbrella Academy 3. évada újabb meglepetésekkel és várhatóan még több humorral.

2019 indult útjára a leginkább X-Men koppintásként kezelt szuperhős sorozat, amely azonban megélte második évadát és idén nyáron érkezik a harmadik évad is. Puszta koppintásnál ugyanis többről van szó, a sorozat idővel kialakította saját stílusát, saját világát. Nem, forradalmi ötletek továbbra sincsenek benne, de az igencsak furcsa család tagjai csetlésükkel-botlásukkal, olykor szuperhős tetteikkel egyre jobban megszerettették magukat.

Az Umbrella Academy nem csak egy család, hanem egy szuperhős csapat is, csakhogy az időben utazva egy másik szuperhős csapattal kell szembenézniük. Tulajdonképpen magukkal, de mégse.

Sir Reginald Hargreeves (Colm Feore alakításában) ugyanis egy másik idővonalon egy másféle csapatot hozott össze. A középpontban pedig Ben áll, aki eddig is mindig ott volt velük, de sosem volt ott igazán. Na, most aztán túlságosan is nagy arccal van jelen. De nem csak Ben a probléma, hanem az időutazással együtt fellépő paradoxon, amely egy új világvégével fenyeget. Azok pedig, akik hivatottak megmenteni a világ létezését, cseppet sem tűnnek erre igazán késznek. Dehát a feladatokhoz fel kell nőni! Közben pedig néha nevetni, néha sírni. Tulajdonképpen ez a családi dráma-szuperhős világ mix a The Umbrella Academy titka. Ráadásul mintha a 3. évadban mindenki még egy kicsit a megszokottnál is őröltebb lenne.

Az új évadban a korábbi szereplőkhöz csatlakozik Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David, és Javon Walton. A sorozat Gerard Way és Gabriel Bá képregényalbumának adaptációja, a showrunner Steve Blackman.

A 3. évad június 22-étől lesz elérhető a Netflixen.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com