Hírek

The Walking Dead: The Ones Who Live és Fargo 5. évad premier a magyar AMC-n

the_walking_dead_the_ones_who_live_andrew_lincoln

Noah Hawley kultsorozatának legújabb évada és a The Walking Dead univerzum következő fejezete is februárban érkezik a hazai AMC műsorára.

Az AMC két zászlóshajó sorozata visszatér tévéképernyőkre. A nemrégiben lefutott Fargo 5. évada a Mad Men-ből is ismert Jon Hamm főszereplésével és Andrew Lincoln ikonikus karakterének, Rick Grimes-nak a történetét tovább gördítő The Walking Dead is visszatér a The Ones Who Live alcímű spin-off sorozat képében.

A The Walking Dead: The Ones Who Live Andrew Lincoln és Danai Gurira által alakított Rick Grimes és Michonne túlélésének és nagyívű románcának történetét meséli tovább egy teljesen új környezetben, amiben továbbra is csak egymásra számíthatnak az élők és holtak elleni harcban.

A sorozat első részét az amerikai premierrel egyidőben, eredeti nyelven felirattal láthatják a nézők, magyar idő szerint február 26-án 03:00-kor, míg magyar szinkronnal február 26-án 22:00-kor kerül műsorra az AMC-n. Azonban a The Ones Who Live nem az egyetlen új saját gyártású tagja a The Walking Dead univerzumnak. A Daryl Dixon, a Dead City és a Tales of the Walking Dead sorozatok indulásáról a jövőben ad bővebb információt az AMC.

A hírhedt zombiszéria mellett egy másik népszerű sorozat rajongói is örülhetnek, hiszen a Fargo legújabb 5. évada is látható lesz a hazai képernyőkön február 26-tól.

A történet Minnesotában és Észak-Dakotában játszódik 2019- ben. Dorothy Dot Lyon-t (Juno Temple) egy meggondolatlan, hatóság ellen elkövetett erőszakos tette miatt letartóztatják és rendszerbe kerülésével nem várt láncreakciót indít el. Nem sokkal később két maszkos figura elrabolja Dotot az otthonából, hogy aztán egy véres összecsapás során kiderüljön, hogy nem egy tipikus középnyugati háziasszonyról van szó, hanem egy múltja elől menekülő harcias nőről. A múltjában pedig nem más, mint Roy Tillman Észak-dakotai seriff (Jon Hamm) áll, aki már régóta keresi Dotot. Roy nemcsak és seriff és vallási vezető, de Stark megye vaskezű uralkodója, a törvény kíméletlen és egyben csontig korrupt végrehajtója, aki oldalán hűséges, de erélytelen fiával, Gatorrel (Joe Kerry) és Roy Munch-csal (Sam Spruell) igyekszik levadászni egykori asszonyát.

Sztepanov Márkó

Sztepanov Márkó a METU képalkotás szakán diplomázott 2023-ban, jelenleg televíziós műsorkészítő mesterképzést végez. Javíthatatlan mozifüggő, filmkészítéssel foglalkozik és filmrendezői ambíciókkal is rendelkezik. Mindenevő, de a horror és az akció műfajok a gyengéi és bármikor megvédi Michael Bay renoméját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com