Hírek

Harcba indulnak a zombiölő tinik – The Walking Dead: World Beyond előzetes

Az AMC fiatalabb szereplőkkel gondolta újra Robert Kirkman élőholtakkal teli világát. A The Walking Dead: World Beyond első előzetese inkább ígér tinidrámát és kalandot, mintsem rettegést.

Szükségünk van további zombis tartalmakra? Persze, hogy nem. Ennek ellenére az AMC aranytojást tojó tyúkja, a The Walking Dead brand újabb és újabb fejezeket kap – ezúttal egy második spin-off sorozat képében igyekeznek új aspektusait bemutatni a holtak inváziójának. Nyilván már az összes létező témát már kisajtolták a zombis témából, most egyfajta frissítésként a young adult korosztályt vették célba.

A World Beyond egy két évadra tervezett limitált sorozat, mely idén ősszel debütál.

A virtuálisan megrendezett Comic-Conon kiadott előzetes alapján pedig úgy néz ki, ahogy vártuk, ám témái még lehetnek izgalmasak. Eleve a felütése is érdekesen hangzik: annak a generációnak a fiataljai a főszereplők, akik már eleve az apokalipszis idején születtek. Számukra nincs más mód, nincs alternatív élet, amit ismertek előtte. Az életük folyamatos veszély, és össze kell szedniük minden bátorságukat, ha meg akarják érni a felnőttkort.

A sorozat inkább új arcokat helyezett a középpontba – az egyetlen ismerős színész a pár villanás erejéig feltűnő Julia Ormond (Szenvedélyek viharában, Sabrina), aki mivel sötét ruhát visel, jelzi, hogy nem lesz konfliktusmentes a karaktere.

Az első epizód október 4-én kerül adásba.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya