Hírek

Szokatlanul hosszú címmel új thriller érkezik a Netflixre

Az új Netflix sorozat címe olyan hosszú, hogy egy kisebb szinopszissal ér fel. A The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window január 28-tól lesz megtekinthető, és az előzetes alapján egy realitást megbolygató thrillerre számíthatunk.


Hirdetés

A főszerepet játszó Kristen Bell eddig inkább könnyedebb, szórakoztató filmekben, sorozatokban mutatkozott be. Legutóbbi szereplése a The Good Place című, túlvilágon játszódó sorozatban volt, ami ugyan remek humorral élcelődik az embereken, közben a keblére is öleli őket, vagyis színvonalas, jóérzéssel szórakoztat. Az inkább kínos, mint vicces 2016-os A Főnök című filmben pedig egyértelműen a humor győzedelmeskedik. Ehhez képest az őrült Netflix thriller egy új irány a számára, bár valamiféle humorra itt is számíthatunk.

Bár Kristen Bell magányos lakáson belüli elme-kalandjai állnak a sorozat központjában, így nagyrészt az ő játékán áll vagy bukik a hangulat, de mellette felbukkan még Michael Ealy, Tom Riley, Mary Holland és Cameron Britton, akinek a Mindhunter sorozatban már bőven volt szerencséje őrültekhez.

A nyolc mindössze 30 perces epizódból álló sorozat Anna történetét meséli el, aki nemrég vált el, és bizony nem viseli olyan jól ezt az időszakot: egyik pohár bor után a másik kerül elő. Jobb híján a szemben lévő ház ablakát bámulja. A látkép izgalmasabbá válik, amikor beköltöznek a szomszédok. Arra azonban ő sem számít, hogy egy gyilkosságot kell végignéznie. Vagy egy elképzelt gyilkosságot?

A sorozat alkotói Rachel Ramras, Hugh Davidson és Larry Dorf, az executive producerek pedig Will Ferrell, Jessica Elbaum, Michael Lehmann és Brittney Segal.

A The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window január 28-tól lesz elérhető a Netflix műsorán.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

0
Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is, szólj hozzá!x
()
x