Hírek

Thelma és Louise szteroidokon – Love Lies Bleeding előzetes

love-lies-bleeding-kristen-stewart-katy-m-o'brian

Szokatlan neo westernnel jelentkezik Rose Glass, amiben Kristen Stewart a testépítő barátnőjével kezd bosszúhadjáratba.

A londoni születésű Rose Glass 2019-ben hívta fel magára a figyelmet, mikor elnyerte a legjobb debütáló rendező díját a British Independent Film Awards-on Saint Maud című művészhorrorjával, amiben a Morfydd Clark (David Copperfield rendkívüli élete, A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi) alakította vallási fanatikus ápolónő, Maud megszállottjává válik haldokló betege lelkének megmentésének. A film remek kritikai visszhangja után Glass következő filmjét is az A24-gyel kollaborálva készítette el és nem kevésbé vad történettel állt elő, amiben besegített A Baker Street-i vagányok és Az Úr sötét anyagai epizódjait is író Weronika Tofilska is.

A filmben a Kristen Stewart alakította visszahúzódó edzőterem menedzser, Lou halálosan beleszeret a Katy M. O’Brian alakította ambiciózus testépítőbe, Jackie-be, aki Las Vegasba akar menni álmai megvalósítása érdekében.

Viszont szerelmük erőszakot szít, mikor Lou önakaratán kívül mélyen berántja őket bűnözői családjának hálójába, amit Lou apja vezet, akit Ed Harris alakít.

Kristen Stewart folytatja a karrierjének igényes és változatos menetét a Spencerben nyújtott Oscar jelölést hozó Diana hercegnő alakítása és David Cronenberg visszatérése, A jövő bűnei után. O’Brian-t pedig korábban A Mandalóriban és A Hangya és a Darázs: Kvantumániában láthattuk, viszont a szerelmes leszbikus testépítő olyan szerepnek tűnik, amiben végre ténylegesen kibontakozhat. A szereplőgárdát erősíti még a korábban említett Ed Harris, Jena Malone, Dave Franco és Anna Baryshnikov. A film díszbemutatóját a jövő januári Sundance filmfesztiválon fogják megtartani.

A Love Lies Bleeding az Egyesült Államokban március 8-án, az Egyesült Királyságban pedig április 19-én kerül a mozikba. 2024 során nálunk is bemutatásra kerül a Mozinet forgalmazásában.

Sztepanov Márkó

Sztepanov Márkó a METU képalkotás szakán diplomázott 2023-ban, jelenleg televíziós műsorkészítő mesterképzést végez. Javíthatatlan mozifüggő, filmkészítéssel foglalkozik és filmrendezői ambíciókkal is rendelkezik. Mindenevő, de a horror és az akció műfajok a gyengéi és bármikor megvédi Michael Bay renoméját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com