Hírek

Thor és Loki szövetségben – Thor: Ragnarok előzetes

Epikus csatákat és váratlan szövetségeket ígér a Marvel Studios egyik legkedveltebb képregényadaptációjának új előzetese. 

Az első Thor film óta nagyot fordult a világ. Az Thor: Ragnarok látványos filmelőzetese a Comic-Con fesztiválon őrjítette meg a rajongókat, amelyben sok kedvelt Marvel figura jelenik meg, többek között Mark Ruffalo által megformált Hulk, Dr. Strange (Benedict Cumberbatch) és Hela szerepében Cate Blanchett is visszatér.

Az előzetes legmeglepőbb pillanata, hogy láthatjuk, amint Thor régi ellenségével, Lokival együtt összefogva készül megmenteni a világot a pusztulástól. Kíváncsian várjuk, hogyan valósul meg az együttműködésük! A film 2017. novemberétől várható a mozikban.

Márki Zsófia

Márki Zsófia a PPKE irodalomtudományi doktori iskola hallgatója, kutatási területe az adaptáció-elmélet, ami kiterjed irodalomra, filmekre és mítoszokra is. Kedveli az animációs filmeket, a sci-fi és fantasy zsáner is közel áll hozzá, valamint az obskúrus, kísérleti művek mind a vizuális művészetekben, mind a zene területén.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com