Hírek

A Thor után náci vígjátékot rendezne Taika Waititi

Taika Waititi

Mindeközben Michael Jackson csimpánzáról stop-motion filmet tervez, de ne feledkezzünk meg a Hétköznapi vámpírok folytatásairól sem!

Miután hatalmas sikert aratott a Thor: Ragnarök (121 millió dollárt hozott az első hétvégéjén), nem csoda, hogy a rendező, Taika Waititi a figyelem középpontjába került. Az új-zélandi rendező nem hazudtolja meg magát, és egymás után adja a furcsábbnál furcsább interjúkat – pár napja annak örülhettünk, hogy bejelentette, a Hétköznapi vámpírokhoz vérfarkasos folytatás és tévés spinoff-sorozat is készül. Most pedig a Vice-nak további furcsa terveiről beszélt, igaz, nagyon szűkszavúan.

„Az egyik következő tervem egy stop-motion film Michael Jackson csimpánzának, Bubbles-nek az életéről” – mondta Waititi. Majd mellékesen megjegyezte, hogy „lenne még egy kisebb filmem is, amit már megírtam és jövőre szeretnék leforgatni. Egy náci vígjátékról van szó.”

A riporter persze visszakérdezett, hogy jól hallotta-e a náci vígjáték kifejezést, de hozzátette, hogy valóban időszerű a téma. „Ugye?” – mondta Waititi, majd elmesélte, hogy már öt éve megírta a történetet, de most tökéletes lenne a film időzítése.

„A nácik újra menők.”

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com