Hírek

A Thor: Szerelem és mennydörgés új előzetese üt, mint az a bizonyos pöröly

Bő egy hónappal az első után megérkezett a második kedvcsináló is Thor legújabb kalandjához, a Thor: Szerelem és mennydörgéshez tele izgalmas újdonságokkal.

A Taika Waititi (Jojo Nyuszi, Thor: Ragnarök) rendező által múlt héten belengetett új anyag már összetettebb, mint elődje. Míg az inkább a Ragnarökhoz hasonló atmoszférát volt hivatott bemutatni, a második előzetes inkább a sztorira fókuszál. A Galaxis Őrzői ezúttal ugyan háttérbe szorulnak, de a reflektorfény izgalmas régi-új arcokra vetül.

Jane Fostert (Natalie Portman) végre megcsodálhatjuk akció közben is, de pánikra semmi ok. A Mjölnir új tulajdonosa nem pusztán látványelemnek érkezik, úgy tűnik, Thor (Chris Hemsworth) elhalt szerelmi életének állóvizét is felkavarja.

Az előzetes alapján úgy tűnik, Valkűr (Tessa Thompson) inkább a menőségért, míg Zeusz (Russell Crowe) inkább a humorért fog felelni, ám könnyen lehet, hogy érnek még minket meglepetések.

Ha pedig már meglepetés, az új ízelítőben nem más teszi tiszteletét, mint a Marvel-moziuniverzum legújabb antagonistája, Gorr, az istenek mészárosa (Christian Bale). Az eddig látottak alapján Bale a szokásos elhivatottságával vetette bele magát a szerepbe. Titánok és félistenek, lehet, hogy ideje felkötni a gatyát!

A Marvel-moziuniverzum 29. darabja július 7-től látható a magyar mozikban.

A cikk a Filmtekercs.hu gyakornoki programjának keretében készült.

Erdei Róbert Bence

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com