Hírek

Tidelands – előzetes

Veszélyes szirének érkeznek a Netflixre decemberben.

Mit tennél, ha egy csapat misztikus lény venné át a hatalmat a városodban? –  teszi fel a kérdést az új ausztrál sorozat, a TidelandsA tengerparti békés kisváros, Orphelin Bay hétköznapjait egy félig ember, félig szirén törzs jelenléte és a drogkereskedelem árnyékolja be. Miután egy férfi tetemét mossa partra a víz, a hangulat egyre feszültebbé válik. Az események hatására a környékbeliek lefújják a port a régi, misztikus legendákról.

A sorozat főbb szerepeiben Charlotte Best, Elsa Pataky (Halálos iramban-sorozat), Aaron Jakubenko és Peter O’Brien látható. A széria rendezői pedig Stephen M. Irwin és Leigh McGrath, akiknek korábban a Ioan Gruffudd nevével fémjelzett sajátos hangulatú, halottkémekről szóló Harrow című sorozat stáblistáján találkoztunk. A Tidelands december 14-étől lesz elérhető a Netflixen.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=86&v=MhsjoQLKaiY

 

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com