Hírek

Tikkelünk-takkolunk! – The House With a Clock in Its Walls előzetes

Nyugtalanító, de képzelőerőben ígéretes előzetest kaptunk a The House With a Clock in Its Walls című fantasyhez. Ki itt belép, nem tudja, mire számíthat.

Eli Roth mostanában tudja, hogyan lepje meg az embert. Az eredetileg gusztustalan horrorfilmjeiről (Kabinláz, Motel, The Green Inferno) ismert rendező pár hete a Bosszúvágy című hollywoodi revansmozival lépett egyet a mainstream irányába. Ez a lépkedés hatalmas ugrássá módosult a The House With a Clock in Its Wallsszal, ami egy családi horror fantasy, mely Spielberg cégénél, az Amblin Entertainmentnél készül.

A főszerepben a 10 éves Lewis (Owen Vaccaro) áll, aki bácsikájához (Jack Black) költözik egy házba, melynek szívében egy hatalmas óra kattog. A varázslókat, boszorkányokat és egyéb rejtelmeket rejtő kúria később rengeteg veszélyt tartogat hősünk számára, ráadásul még a holtakat is sikerül felébresztenie.

A forgatókönyv Eric Kripke (Odaát) gondozásában készült.

Az Oscar-díjas Cate Blanchett és a Twin Peaksből ismert Kyle MacLachlan egyaránt szerepelnek Eli Roth családbarát filmjében, melynek amerikai bemutatója szeptember 21-én lesz.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com