Hírek

Tikkelünk-takkolunk! – The House With a Clock in Its Walls előzetes

Nyugtalanító, de képzelőerőben ígéretes előzetest kaptunk a The House With a Clock in Its Walls című fantasyhez. Ki itt belép, nem tudja, mire számíthat.

Eli Roth mostanában tudja, hogyan lepje meg az embert. Az eredetileg gusztustalan horrorfilmjeiről (Kabinláz, Motel, The Green Inferno) ismert rendező pár hete a Bosszúvágy című hollywoodi revansmozival lépett egyet a mainstream irányába. Ez a lépkedés hatalmas ugrássá módosult a The House With a Clock in Its Wallsszal, ami egy családi horror fantasy, mely Spielberg cégénél, az Amblin Entertainmentnél készül.

A főszerepben a 10 éves Lewis (Owen Vaccaro) áll, aki bácsikájához (Jack Black) költözik egy házba, melynek szívében egy hatalmas óra kattog. A varázslókat, boszorkányokat és egyéb rejtelmeket rejtő kúria később rengeteg veszélyt tartogat hősünk számára, ráadásul még a holtakat is sikerül felébresztenie.

A forgatókönyv Eric Kripke (Odaát) gondozásában készült.

Az Oscar-díjas Cate Blanchett és a Twin Peaksből ismert Kyle MacLachlan egyaránt szerepelnek Eli Roth családbarát filmjében, melynek amerikai bemutatója szeptember 21-én lesz.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya