Hírek

Tilda Swinton csatlakozik Wes Anderson új filmjéhez

Úgy tűnik, hogy Tilda Swinton is csatlakozik Wes Anderson eddig cím nélküli új filmjéhez, amiről annyit már tudunk, hogy egy második világháborús francia musicalről van szó – olvastuk a Collideren

Amikor legutóbb Tilda Swinton Wes Andersonnal együttműködött, csupán a hangját adta a rendező stop-motion animációs filmjéhez, a Kutyák szigetéhez. Most úgy néz ki, hogy egy musical következik.

Csodabogarak kalandjai makettországban – Wes Anderson portré

A forgatás hamarosan elkezdődik Franciaországban, és a kész művet 2020-ra remélhetjük. De amíg a forgatás nem kezdődik el, semmi sem biztos, így Swinton szerepe sem. Nem is beszélve a többi pletykáról, amik Brad Pitt, Natalie Portman és Lea Seydoux nevét emlegetik.

Swinton korábban A Grand Hotel Budapestben és a Holdfény királyságban is szerepelt, így nem lenne meglepő, ha Wes Anderson megint vele dolgozna.

Tízből tíz: Tilda Swinton legjobb filmjei

A film helyszínét egy 1953-as Jacques Tati komédia, a Hulot úr nyaral ihlette. Reméljük, ennél többet is megtudunk hamarosan.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Nagyítás rovat felelőse. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..