Hírek

Brad Pritt is csatlakozhat Wes Anderson készülő musicaljéhez

Brad Pitt Filming 'WorldWar Z' On Dad's Day

Az Oscar-jelölt rendező egyelőre cím nélküli filmtervével kapcsolatba hozták már Natalie Portmant, Léa Seydoux-t és Tilda Swintont is. Túl sok konkrétumot még nem tudunk, néhányat azért összeszedtünk.

Wes Anderson IMDb adatlapjára tekintve Untitled Wes Anderson Project név alatt egyelőre annyit tudni, készülő filmje közvetlenül a második világháború után fog játszódni, műfaját tekintve pedig drámai musical.

A Charante Libre nevű francia portál azonban úgy tudja, Tilda Swinton biztosan szerepelni fog ebben az alkotásban, bár – teszem hozzá – ezt kijelenteni nem akkora nagy bátorság, ránézve a rendező és az immáron 58 éves Oscar-díjas színésznő filmográfiájára. Legutóbb a nálunk idén tavasszal mozikba jutó Kutyák szigete című animációs filmben dolgoztak együtt, ahogy előtte A Grand Budapest Hotelben és a Holdfény királyságban is. A jelenlegi előkészületi munkálatok után, várhatóan februárban kezdik meg a forgatást, a premiert pedig 2020-ra tervezik.

Csodabogarak kalandjai makettországban – Wes Anderson portré

Mások szerint további nevek is csatlakozhatnak a projekthez. Natalie Portmant az Utazás Darjeelingbe című filmben és annak előzményeként elkészített Hotel Chevalier című kisfilmben, Léa Seydoux-t pedig A Grand Budapest Hotelben rendezte már Anderson. Brad Pitt eddig csak egy bankreklámban szerepelt, ami egy francia kisvárosban játszódik a második világháború idejében, és amit Jacques Tati Hulot úr nyaral című klasszikusa inspirált.

Ilyen megközelítésből nézve már nem tűnik annyira elrugaszkodott ötletnek egy franciaországi háborús musical elkészítése.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com