Hírek

Tim Allen nyilatkozott a Toy Story 5. részével kapcsolatban

Tim Allen, aki Buzz Lightyear hangját kölcsönzi a Toy Story-filmekben, egy esetleges 5. rész lehetőségeiről gondolkodott el.

Sokakat meglepett a Toy Story 4. részének híre, ami kilenc évvel a 3. rész után kerül majd bemutatásra. A tervek szerint az Egyesült Államokban 2019. június 21-én mozikba kerülő résszel a Toy Story elhagyja a trilógia státuszt, ami sokakat elgondolkodtatott a franchise jövőjével kapcsolatban.

Tom Hanks nemrég tweetelt egy fotót, ahol a 4. rész munkálatainak legvégéből láthatunk egy pillanatot.

A Pixar és a Disney nem állt meg három résznél, ami akár azt is jelentheti, hogy további részek várhatóak. Tim Allen úgy nyilatkozott, hogy amennyiben így lenne, ő készen áll a kihívásra. Úgy tűnik, a színész nem lepődne meg, ha az események – napjaink trendjét követve – ilyen irányú fordulatot vennének. 

A helyzet jelen állása szerint a 4. rész hivatalosan az utolsó lesz. Ám ki tudja, lehet, hogy az újabb rész  főleg amennyiben kedvező fogadtatásban részesül – új lendületet ad a sorozatnak, és egy új trilógia kezdetét jelenti. A Pixar hitvallása pedig, hogy a filmek alapjának egy jó történetnek kell lennie, nyitott hozzáállás mellett teszi le a voksot.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya