Hírek

Tim Allen nyilatkozott a Toy Story 5. részével kapcsolatban

Tim Allen, aki Buzz Lightyear hangját kölcsönzi a Toy Story-filmekben, egy esetleges 5. rész lehetőségeiről gondolkodott el.

Sokakat meglepett a Toy Story 4. részének híre, ami kilenc évvel a 3. rész után kerül majd bemutatásra. A tervek szerint az Egyesült Államokban 2019. június 21-én mozikba kerülő résszel a Toy Story elhagyja a trilógia státuszt, ami sokakat elgondolkodtatott a franchise jövőjével kapcsolatban.

Tom Hanks nemrég tweetelt egy fotót, ahol a 4. rész munkálatainak legvégéből láthatunk egy pillanatot.

A Pixar és a Disney nem állt meg három résznél, ami akár azt is jelentheti, hogy további részek várhatóak. Tim Allen úgy nyilatkozott, hogy amennyiben így lenne, ő készen áll a kihívásra. Úgy tűnik, a színész nem lepődne meg, ha az események – napjaink trendjét követve – ilyen irányú fordulatot vennének. 

A helyzet jelen állása szerint a 4. rész hivatalosan az utolsó lesz. Ám ki tudja, lehet, hogy az újabb rész  főleg amennyiben kedvező fogadtatásban részesül – új lendületet ad a sorozatnak, és egy új trilógia kezdetét jelenti. A Pixar hitvallása pedig, hogy a filmek alapjának egy jó történetnek kell lennie, nyitott hozzáállás mellett teszi le a voksot.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya