Hírek

Timothée Chalamet a Wonka és a Dűne-filmek után újabb Warner Bros. együttműködésekre készül

Úgy tűnik, Timothée Chalamet lett a Warner Bros. aranytojást tojó tyúkja – a Wonka és Dűne-filmek után a stúdió jövőbeni projektjeiben nemcsak színészként, de producerként is feltűnik majd.

A tavaly decemberi Wonka globálisan 632 millió dollárt hozott a stúdiónak, míg az idén márciusban bemutatott Dűne: Második rész 575 millió dollárt kaszált – és a számláló még mindig pörög. A stúdió szerint négy évtized óta Chalamet az első sztár, aki nyolc hónapon belül két amerikai film főszereplőjeként is csúcsot döntött. 

A színész a Wonkával már több mint 8 millió dollárt keresett, a jövőben azonban  kétszámjegyű fizetések várnak rá a stúdiófilmek főszerepeiért – és mindezért cserébe mégcsak nem is ígért kizárólagosságot: Chalamet máshol is készíthet filmeket, de a Warner Bros. lesz az első számú támogatója a lehetséges projektjeinek.

„Az elmúlt évek során nemcsak Timothée szakmája iránti elkötelezettségét csodáltuk, ami változatos szerepeinek széles skálájában és mélységében is megmutatkozik, hanem azt a rendíthetetlen elkötelezettségét is, ahogy ideje és figyelme 100%-át adja minden egyes projektjének, amit itt a Warner Brosnál és máshol készített” – állt  a Warner vezetőinek nyilatkozatában, melyet a Varietyn olvastunk.

Bár Chalamet leginkább színészként ismert, Luca Guadagnino Csontok és minden című filmjében már producerként is szerepelt – csakúgy ahogy James Mangold új, jelenleg is készülő Bob Dylan filmjében is.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com