Hírek

Timothée Chalamet egy horrorban? – Luca Guadagnino: Bones & All

Timothée-Chalamet-Bones-&-All-Beautiful-Boy

A Szólíts a neveden főszereplője, Timothée Chalamet és rendezője, Luca Guadagnino újra együtt dolgozhat a Bones & All című horrorban.

A hamarosan érkező Dűne sztárja, Timothée Chalamet a hírek szerint Luca Guadagnino új Bones & All című horrorfilmjében fog szerepelni. A páros korábban már dolgozott együtt a Szólíts a neveden nagysikerű szerelmes történetén, hozzájuk csatlakozik a Waves színésznője, Taylor Russell.

A Collider értesülései szerint Dave Kajganich írja a forgatókönyvet Camille DeAngelis regénye alapján. Nem meglepetés a kooperáció híre, hiszen Kajganich írta a rendező Sóhajok remakejét, illetve a Vakító napfénybent is. A film forgatása tavasszal, leghamarabb áprilisban kezdődhet.

A film egy fiatal nőt, Maren Yearlyt állítja a középpontba, aki soha nem látott édesapját keresve utazik a világban.

A sokat látott formulát a Bones & All azzal dobja fel, hogy a nő kényszert érez, hogy megöljön és megegyen mindenkit, aki szereti őt.

A projektet több stúdió és streaming csatorna is figyelemmel kíséri. Egyelőre azonban nem született döntés, hogy hol láthatjuk majd az ígéretesnek látszó horrort.

Guadagnino a közelmúltban rendezte az Akik mi vagyunk sorozatot az HBO számára és felmerült egy Szólíts a neveden folytatás lehetősége is. Taylor Russel a Waves után a Netflix Lost in Space – Elveszve az űrben sorozatában is szerepelt. Timothée Chalamet idén Denis Villeneuve várva várt Dűne filmjében szerepel majd, valamint Wes Anderson The French Dispatch című sajátos vígjátékában is láthatjuk. A fiatal színész továbbá a Warner Brothers tervezett Willy Wonka filmjében is nagy eséllyel pályázhat a címszerepre.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com