Hírek

Timothée Chalamet három szervezetnek ajánlotta fel Woody Allennel forgatott filmjéért kapott gázsiját

Timothée Chalamet nem fogad el pénzt Woody Allen következő, A Rainy Day In New York című filmjének gázsijaként.

Timothée Chalamet – a Szólíts a neveden! (Call Me by Your Name) – sztárja, Instagramján hozta a világ tudomására, hogy nem fogad el pénzt Woody Allen következő, A Rainy Day In New York című filmjének gázsijaként, – illetve, hogy ezt az összeget teljes egészében jótékonysági szervezeteknek ajánlja fel. Gázsiját így a Time’s up nevű kampánynak, a szexuális bűncselekmények ellen küzdő RAINN nevű szervezeteknek és a New York-i LGBT-központnak ajánlotta fel. Elmondása szerint, azért érezte szükségét ennek a gesztusnak, mert korábban már többen is bírálták, amiért szerepet vállalt Woody Allen filmjében. Timothée Chalamet az Instangram posztjában azzal védekezik, hogy eddig a nála tapasztaltabb kollégái nyomdokain járó színészként választott filmet, ám mostanra már megtanulta, hogy egy film elvállalásának feltétele nem lehet pusztán egy jó szerep ígérete.

Timothée Chalamet – Szólíts a neveden!

A nevelt lánya, Dylan Farrow molesztálásával megvádolt rendezővel való együttműködés megtagadására az utóbbi időben már mind többen szólítanak fel.

Dylan Farrow ugyanis nemrégiben a Los Angeles Times-ban megjelentetett cikkében újra szóvá tette, hogy míg Harvey Weinsteint Hollywood ugyan kiközösítette, addig a kislánykorában őt zaklató nevelőapját azóta sem.

Az ügy előzményeként David Krumholtz nemrégiben a Twitterren tette közzé, mennyire sajnálja, hogy elvállata a forgatást Woody Allennel a Wonder Wheel: Az óriáskerék című filmben. Kolléganője, Rebecca Hall pedig szintén az Instagramon jelentette be néhány nappal ezelőtt, hogy az A Rainy Day In New York után járó gázsiját szintén a Time’s up kampánynak adományozza, míg a filmben szintén szereplő Griffin Newman a RAINN-nek ajánlotta fel a gázsiját.

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com