Hírek

Timothée Chalamet három szervezetnek ajánlotta fel Woody Allennel forgatott filmjéért kapott gázsiját

Timothée Chalamet nem fogad el pénzt Woody Allen következő, A Rainy Day In New York című filmjének gázsijaként.

Timothée Chalamet – a Szólíts a neveden! (Call Me by Your Name) – sztárja, Instagramján hozta a világ tudomására, hogy nem fogad el pénzt Woody Allen következő, A Rainy Day In New York című filmjének gázsijaként, – illetve, hogy ezt az összeget teljes egészében jótékonysági szervezeteknek ajánlja fel. Gázsiját így a Time’s up nevű kampánynak, a szexuális bűncselekmények ellen küzdő RAINN nevű szervezeteknek és a New York-i LGBT-központnak ajánlotta fel. Elmondása szerint, azért érezte szükségét ennek a gesztusnak, mert korábban már többen is bírálták, amiért szerepet vállalt Woody Allen filmjében. Timothée Chalamet az Instangram posztjában azzal védekezik, hogy eddig a nála tapasztaltabb kollégái nyomdokain járó színészként választott filmet, ám mostanra már megtanulta, hogy egy film elvállalásának feltétele nem lehet pusztán egy jó szerep ígérete.

Timothée Chalamet – Szólíts a neveden!

A nevelt lánya, Dylan Farrow molesztálásával megvádolt rendezővel való együttműködés megtagadására az utóbbi időben már mind többen szólítanak fel.

Dylan Farrow ugyanis nemrégiben a Los Angeles Times-ban megjelentetett cikkében újra szóvá tette, hogy míg Harvey Weinsteint Hollywood ugyan kiközösítette, addig a kislánykorában őt zaklató nevelőapját azóta sem.

Az ügy előzményeként David Krumholtz nemrégiben a Twitterren tette közzé, mennyire sajnálja, hogy elvállata a forgatást Woody Allennel a Wonder Wheel: Az óriáskerék című filmben. Kolléganője, Rebecca Hall pedig szintén az Instagramon jelentette be néhány nappal ezelőtt, hogy az A Rainy Day In New York után járó gázsiját szintén a Time’s up kampánynak adományozza, míg a filmben szintén szereplő Griffin Newman a RAINN-nek ajánlotta fel a gázsiját.

Argejó Éva

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya