Hírek

Timothée Chalamet rossz útra tér – Hot Summer Nights előzetes

A tavalyi év egyik ünnepelt tehetsége, Timothée Chalamet ismét egy forró nyárra készül, ám ezúttal az erotika mellett az alvilág bűnös élvezetébe is belekóstol a Hot Summer Nights című filmben.

A Szólíts a neveden című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték a 22 éves színészt, aki idén is egy különleges coming of age moziban tűnik majd fel. A Hot Summer Nights szintúgy egy nyár történetét meséli el, ám az andalgó, erotikus olasz románc helyett a drogdílerek kevésbé bájos közegébe merül majd el Timothée Chalamet.

A tavalyi díjszezon sztárja idén több filmmel vág neki az Oscar szezonnak, a Beautiful Boy című drámában egy methfüggő fiút játszik majd, Steve Carell pedig Chalamet apját formálja meg. A Woody Allen rendezte A Rainy Day in New York premierje szintén 2018-ban érkezik, ám a rendező személye körül újból kialakult botrány miatt Chalamet a filmért kapott ázsióját a Times Up mozgalomnak ajánlotta fel, így díjesőre ezért a szerepért aligha számíthat.

Elijah Bynum rendezői és forgatókönyvírói debütálása az Oscar gyanús indie filmekre szakosodott A24 forgalmazásában jelenik majd meg az Államokban idén júliusban. Magyar forgalmazásról egyelőre nincs hír.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com