Hírek

Vajon milyen Timothée Chalamet Willy Wonka szerepében?

lady bird

Keegan-Michael Key nemrég nyilatkozott a készülő Wonka filmről, és egyúttal arról is, hogy Timothée Chalamet miként alakul át csokigyáros milliomossá.

A 2023-ban érkező Wonka filmről már röppentek fel mindenféle hírek, sőt, már egy jelmezes kép is kikerült twitterre Timothée Chalamet-ről, de ahogy közeledik a premier dátum, egyre kíváncsibbak vagyunk, hogy is fogja megeleveníteni az ifjú titán színész a legendás csokigyárost, miután meghódította a Dűne végtelen homoktengerét.

A Roald Dahl kreálta Willy Wonka karakterében több nagy színész feltűnt már. 1971-ben Gene Wilder volt Willy Wonka a Willy Wonka & the Chocolate Factory című adaptációban, akit Johnny Depp követett 2005-ben. Timothée Chalamet eddigre már bőven bizonyított a Szólíts a neveden, a Csodálatos fiú és a Dűne sztárjaként, attól még persze kérdés, hogy mennyire illik hozzá ez a szerep, mit tud belőle kihozni.

A készülő Paul King rendezte Wonka film a 2005-ös Charlie és a csokigyár előzménye és rebootja, így az elvárásainkat nem kell teljesen a korábbi filmekhez igazítani.

Keegan-Michael Key szintén a Wonka film egyik színésze Rowan Atkinson, Sally Hawkins és Olivia Colman mellett. A The Hollywood Riporter a szerepekről kérdezte őt. Keegan-Michael Key elmondása szerint Timothée Chalamet-nak összesen hét musical száma van a filmben, amelyből kettő csoportos, amelyek Timothée szerint őszinték és vidámak, Keegan-Michael Key még hozzátette, hogy mesések a rendező, Paul King csodálatos, gyermeki szívének köszönhetően.

Keegan-Michael Key szerint elképesztő az a könnyedség, ahogy Timothée Chalamet Willy Wonkát eljátssza.

Ráadásul hozzáad a karakterhez valamiféle pozitív hajthatatlanságot. Mindig kész újrapróbálni, újabb dolgokat kipróbálni. Szerinte sugárzik belőle a karizmatikusság, a magabiztosság, egy igazi művész, egyszerre finom és erőteljes a játéka.

Ezek után izgatottan várjuk a Wonka 2023. december 15-ös premier dátumát.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!