Hírek

Tini titánok sorozat készül az Arrow-univerzumban

Megérkezett az első kép a Titanshez, mely a CW tévécsatorna Tini titánok-adaptációja lesz. A képen magát a vezetőt, Robint láthatjuk.

Újabb sorozat csatlakozik A zöld íjásszal elinduló tévés DC-univerzumhoz. A változó minőségű, de rajongók által kedvelt sorozatok, mint a Flash, A holnap legendái vagy a Supergirl után most az egyik leghíresebb szuperhőscsapat, a Tini titánok lesznek a következő adaptáció főszereplői.

Itt a „tini” jelzőt elhagyják, és csak simán Titansként hivatkoznak rájuk.

A Tini titánok animációs sorozata

A Warner Bros. első promóciós képén pedig a főszereplő látható, akit Brenton Thwaites (Egyiptom istenei, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) formál meg. A Titánok vezére nem más, mint Robin, Batman harcostársa. A képregényben több Robin is megfordult a sötét lovag körül – ebben a sorozatban Dick Graysonnal ismerkedhetünk meg. A csapat tagjai lesznek még Starfire (Anna Diop), Raven (Teagen Croft) és Beast Boy (Ryan Potter), de egyéb szuperképességű figurák is tiszteletüket teszik.

A Titans 2018-ban jelenik meg a Warner és a DC új digitális streaming szolgáltatásán.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.