Hírek

Titkok és hazugságok: premier az AXN műsorán

CRIMINAL MINDS: BEYOND BORDERS - "De Los Inocentes" - This episode of "Criminal Minds: Beyond Borders" airs on CBS. (ABC Studios/Robert Voets) ALANA DE LA GARZA

CRIMINAL MINDS: BEYOND BORDERS - "De Los Inocentes" - This episode of "Criminal Minds: Beyond Borders" airs on CBS. (ABC Studios/Robert Voets) ALANA DE LA GARZA

Két premierrel zárja az augusztust az AXN: Magyarországra érkezik a Titkok és hazugságok második évada, valamint bemutatkozik a Gyilkos elmék: Túl minden határon című sorozat is.

A csatorna augusztus 24-én mutatja be a Gyilkos elmék: Túl minden határon első részét. A világhírű sorozat, a Gyilkos elmék spinoffjában az FBI egyik különleges egysége olyan amerikaiak segítségére siet, akik külföldön kerültek bajba. A premier epizódban a csapat Thaiföldön lép akcióba, ahol önkénteseknek veszett nyoma. A különítményt Jack Garrett vezeti, akit az Emmy- és Golden Globe-díjas, a Forest Gumpban nyújtott teljesítményéért Oscar-díjra is jelölt Gary Sinise alakít.

Az elit alakulatban helyet kap a különleges ügynök Matthew Simmons, a technikai guru Russ Montgomery, Mae, az orvosszakértő, valamint Clara, a 13 nyelven beszélő kulturális antropológus is. Utóbbi megformálóját, a gyönyörű Alana De La Garzát a Mindörökké című sorozatból már ismerhetik az AXN nézői.

Az idei ősz egyik leginkább várt premierje a Titkok és hazugságok második évada. Juliette Lewis visszatér, hogy Andrea Cornell detektív bőrébe bújva feltárja az igazságot. A második évad eseményeinek középpontjában a Warner család áll. A család a pénzügyi világ egyik jelentős szereplője, és amikor egy ünnepségen meggyilkolják a sikeres Eric Warner ifjú feleségét, az egész família a férfi védelmére kel. Ahogy Cornell nyomozó elkezd vizsgálódni az ügyben, rájön, hogy a család környezetében semmi sem az, aminek látszik, és senki sem az, akinek mondja magát. Lassan tárul fel az igazság, de végül megmutatkozik Warnerék igazi arca. A Titkok és hazugságok második évadának első része augusztus 28-án látható az AXN műsorán.

Gyilkos Elmék: Túl minden határon, első évad, augusztus 24-től minden szerdán 21:00-tól az AXN műsorán.
Titkok és hazugságok, második évad, augusztus 28-tól vasárnaponként 21:00-tól az AXN műsorán.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com