Hírek

Titokban leforgatták a Netflix romantikus komédiájának folytatását

A csókfülke második része a napokban debütált a Netflixen, az alkotók azonban senkinek nem szóltak arról, hogy a harmadik film is előrehaladott állapotban van.

Tini romantikus trilógia készülődik a legnépszerűbb streaming-szolgáltatónál. A csókfülke egyszerű, de népszerű lett az előfizetők körében, vidám hangulata – mely teljesen elüt a korukban jellemző, beteg vagy depressziós tinédzserek románcaitól – elég volt arra, hogy visszacsábítsa nézőit egy második körre is. A titok azonban mindvégig rejtve volt: a másodikkal egy időben, már a harmadik részt is leforgatták.

A történet egy Elle Evans (Joey King) nevű gimis lányt követ, aki szerelmes lesz a legjobb barátja testvérébe, aki történetesen egy arrogánsabbnak tűnő karakter – tudjátok, a motorbiciklis, bőrdzsekis arc a középiskolai filmekből. A filmet heves kritikák érték a vágyott fiú és a vágyakozó lány ábrázolása kapcsán: sokan szexistának ítélték a filmet azért, mert a lány figuráját csak az határozza meg, hogy akar egy fiút, a srác pedig emberileg borzalmas.

A második részt egy fokkal jobbnak ítélték a kritikusok,

így a jelenleg utómunkálati fázisban lévő harmadiknak még lehet esélye. A stábból mindenki visszatér, a Super 8-ban megismert Joel Courtney is a barát-zóna képviselőjének szerepében, a ’80-as évek tinifilmjeinek jellegzetes színésznője, Molly Ringwald (Tizenhat szál gyertya, Nulladik óra) pedig a főszereplő édesanyjaként.

A csókfülke 3. bemutatója 2021-re tehető.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com