Hírek

Titokban leforgatták a Netflix romantikus komédiájának folytatását

A csókfülke második része a napokban debütált a Netflixen, az alkotók azonban senkinek nem szóltak arról, hogy a harmadik film is előrehaladott állapotban van.

Tini romantikus trilógia készülődik a legnépszerűbb streaming-szolgáltatónál. A csókfülke egyszerű, de népszerű lett az előfizetők körében, vidám hangulata – mely teljesen elüt a korukban jellemző, beteg vagy depressziós tinédzserek románcaitól – elég volt arra, hogy visszacsábítsa nézőit egy második körre is. A titok azonban mindvégig rejtve volt: a másodikkal egy időben, már a harmadik részt is leforgatták.

A történet egy Elle Evans (Joey King) nevű gimis lányt követ, aki szerelmes lesz a legjobb barátja testvérébe, aki történetesen egy arrogánsabbnak tűnő karakter – tudjátok, a motorbiciklis, bőrdzsekis arc a középiskolai filmekből. A filmet heves kritikák érték a vágyott fiú és a vágyakozó lány ábrázolása kapcsán: sokan szexistának ítélték a filmet azért, mert a lány figuráját csak az határozza meg, hogy akar egy fiút, a srác pedig emberileg borzalmas.

A második részt egy fokkal jobbnak ítélték a kritikusok,

így a jelenleg utómunkálati fázisban lévő harmadiknak még lehet esélye. A stábból mindenki visszatér, a Super 8-ban megismert Joel Courtney is a barát-zóna képviselőjének szerepében, a ’80-as évek tinifilmjeinek jellegzetes színésznője, Molly Ringwald (Tizenhat szál gyertya, Nulladik óra) pedig a főszereplő édesanyjaként.

A csókfülke 3. bemutatója 2021-re tehető.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya