Hírek

Titokzatos horrort készít Adam Driver és Sam Raimi

A Sony 65 című horrorjában szerepel Adam Driver, amely ráadásul a Hang nélkül íróitól érkezik majd Sam Raimi produceri segédkezése mellett – írja a Deadline.

Erős csapatot hozott össze a Sony egy közelgő természetfeletti horrorfilmjéhez: Adam Driver főszereplésével érkezik a 65, amit a Hang nélkül írópárosa ír és rendez. A horror egyik kultikus alkotója, Sam Raimi pedig a producerek között foglal helyet.

A 65 eredeti forgatókönyvből készül majd és a horror-thriller és természetfeletti határain lavírozik majd. Driver egy ópiumfüggőt alakít, aki teljesen elvesztette már az irányítást saját teste és elméje felett. Egy borzalmas katasztrófa után, amit csak ő és egy 9 éves kislány él túl kettejüknek együtt kell dolgozni, hogy túléljék a világ különös és ijesztő változásait.

A színész egyébként elég sűrű évvel a háta mögött ment neki az idei tavasznak, amikor is szinte minden produkció leállt, hiszen szerepelt tavaly A holtak nem halnak megben, a Házassági történetben, a The Reportban, valamint a Star Wars: Skywalker korában is. Most, hogy ismét beindultak a forgatások jelenleg Ridley Scott The Last Dueljén dolgozik, amelyet Ben Affleck és Matt Damon írnak, sőt, a főszerepeket is ők vállalták a filmben. Hármójuk a Megszállottak viadala zseniális bérgyilkosnőjével, Jodie Comerrel egészül ki.

Éves mérleg 2019: A legjobb filmek (10-1.)

De ha minden jól megy 2021-ben egy musicalben is láthatjuk majd a színészt, a legújabb információk szerint pedig Lady Gagahoz is csatlakozott Driver a Gucci filmben.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com