Hírek

Tíz év után különválnak Adam McKay és Will Ferrell útjai

A produkciós partnerek tízévnyi közös munka után válnak el, a Gary Sanchez Productions logója alatt hosszú évekig szállították közösen a legfárasztóbb komédiákat.

A duó szombaton jelentette be a szakítást, hangsúlyozva, hogy az elválás baráti keretek között zajlott. Will Ferrell és Adam McKay az elmúlt évek során a Gary Sancheznél olyan produkciókat hoztak tető alá együtt, mint az Anchorman, a Megjött apuci-filmek, a Tesó-tusa vagy épp az Alelnök. 2014-ben a produkciós cég leányvállalataként Jessica Elbaum megalapította a Gloria Sanchezt, ami a nők hangját hivatott erősíteni a komikus szférában.

13 élvezettel teli és sikerekben gazdag év áll most mögöttünk a Gary Sanchezzel” – áll a komikus páros közös közleményében. „Hatalmas köszönet az egész stábnak, az executive-oknak, íróknak, rendezőknek és színészeknek, akikkel az évek során volt szerencsénk együtt dolgozni. Mi ketten továbbra is kreatív partnerként és barátként gondolunk egymásra, ez sosem fog változni. Piszkosul szerencsések vagyunk, hogy így ér véget ez a vállalkozás.

A közlemény azt is megerősíti, hogy a Gary és Gloria Sanchez jelenleg zajló produkciói egytől egyig elkészülnek, és folytatódnak a fejlesztések.

Ferrell és McKay először az 1995-ös Saturday Night Live forgatásán találkozott egymással. A többi, ahogy mondani szokás, már történelem.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés