Hírek

Több Bosley is várható a Charlie angyalaiban

A jövőre érkező Charlie angyalaiban három angyal mellé minimum három összekötő is várható, ez pedig sztárparádét jelent.

Már javában válogatják a szereplőket a legújabb Charlie angyalai filmbe. Az 1976 és 1981 közt futó sorozat és a két McG által rendezett mozi után Elizabeth Banks álmodja vászonra a kémtrió újabb kalandját. Az Alkonyat-filmek után jó időre független produkciókba merülő Kristen Stewart számára ez nagy visszatérés lesz a közönségfilmek világába. A Power Rangersben megismert Naomi Scottal és az újonc Ella Balinskával alakítják a hármast.

Naomi Scott, Kristen Stewart és Ella Balinska

A hetekben bejelentették, hogy Patrick Stewart lesz az arctalan megbízó, Charlie első embere, Bosley. A napokban azonban az Oscar-jelölt Djimon Hounsou-ról (Véres gyémánt) is kijelentették, hogy ugyanazt a szerepet játssza majd,

csak úgy, mint a rendezőnő, Elizabeth Banks.

A 2019-es változat újítása tehát, hogy több kapcsolattartójuk is van, akiket remek színészek alakítanak. Ahogy eddig is szokás volt, az új színészek nem a korábbi verziókban megismert karaktereket alakítják, hanem egy teljesen új csapatként mutatkoznak be. 2019 szeptemberében találkozhatunk velük leghamarabb.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya