Hírek

Több emblematikus karakter is visszatér a Dexter folytatásában

Mindenki kedvenc sorozatgyilkosa, Dexter Morgan visszatér, hogy egy remélhetőleg méltóbb befejezéssel intsen örök búcsút a rajongóknak, mint azt tette 2014-ben. A hírek szerint pedig nem érkezik egyedül.

Tavaly októberben jött az igen csak meglepő hír, miszerint a Showtime feléleszti egyik legjelentősebb és legsikeresebb sorozatát. Közel 7 év után ismét képernyőre kerül a Dexter.

A Miami rendőrség vérnyomelemzője, aki nem mellesleg sorozatgyilkos is Michael C. Hall megformálásában írta be magát a televíziózás történetébe.

Amennyire jól indult azonban a Dexter, annyira elfuserált véget ért. Éppen ezért különlegesen nagy nyomás nehezedik az eredeti 8 évad mögött is álló és most szintén visszatérő Clyde Phillips vállaira. De nem ő és Hall az egyetlenek, akik ismét visszalépnek a sorozat világába.

A Deadline információja szerint a Dexter másik főszereplőjét alakító Jennifer Carpenter szintén csatlakozott a produkcióhoz. Aki végignézte a sorozatot, az jól tudja, miért is váratlan a fordulat, hogy ismét együtt lesz majd a két testvér.

Ugyanakkor a Dextertől sosem állt távol a múlt felidézése, így simán elképzelhető, hogy nem valami nyakatekert magyarázattal kerül ismét elénk Debra Morgan, hanem visszaemlékezések kapcsán láthatjuk majd őt.

Ugyanez egyébként igaz a széria legjobb antihősére is. Korábban ugyanis már megjelent a hír, hogy a Szentháromság gyilkos, azaz Trinity Killer is visszatér, természetesen John Lithgow alakításával.

A 10 részesre tervezett folytatás egyébként nagyjából ott veszi fel a fonalat, ahol az akkori zárás véget ért. Ugrunk ugyan egy kicsit az időben, hiszen Dexter már nem elvonultan él egy erdő közepén a kockás favágó ingjében, hanem egy tipikus kedves kisvárosban tölti mindennapjait. Noha korábban arról is volt szó, hogy New Yorkban találjuk majd őt. Mindenesetre egy aprócska betekintőt már kaptunk az új évadhoz, amely szépen megmutatja, milyen nehéz is örökre búcsút intenie a karakternek a sorozatgyilkos énétől.

A Dexter folytatása várhatóan idén ősszel kerül a nézők elé. Pontos premierdátum egyelőre nincsen a sorozat 9. évadához.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com