Hírek

Több év után kitálalt A szürke ötven árnyalata rendezője

A szürke ötven árnyalata
Jelenet A szürke ötven árnyalata című filmből

Valóságos rémálom volt A szürke ötven árnyalata forgatása, mert a rendező és a trilógia szerzője, aki egyben a film egyik producere is volt, szinte semmiben nem értettek egyet.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A rendező, Sam Taylor-Johnson nem is vállalta a másik két rész elkészítését, mert nem szereti, ha beleszólnak a dolgába. Taylor-Johnson úgy fogalmazott, hogy teljesen kiszáradt, és levegő után kapkodott, mert E. L. James minden döntését megkérdőjelezte. Taylor-Johnsonnak félidőben már romokban hevert az önbizalma, mert James úgy bánt vele, mintha teljesen inkompetens lenne. „Kemény menet volt ez a forgatás, teljesen ki voltam ütve” – mondta a rendező több évvel a forgatás után, a Stylist magazinnak adott interjújában. Taylor-Johnson A szürke ötven árnyalata traumája után a munkába menekült: elvállalta a Gypsy című tévésorozatot.

Üss, te beteg állat! – Az ötven árnyalata(i)

Az árnyalat-trilógia következő részének rendezője, James Foley azonban remekül érezte magát a forgatáson, a másodikkal együtt a harmadik részt is elkészítette – A szabadság ötven árnyalata hagyományos módon Valentin nap környékén kerül majd a mozikba, jövőre.

UIP Magyarország

Podcast

Hirdetés

Hirdetés