Hírek

Több mint negyven film az Artmozik éjszakáján

artmozik_ejszakaja_2015Több mint negyven filmmel, köztük hat premier előtt vetített alkotással várja az érdeklődőket négy budapesti filmszínház az Artmozik éjszakáján május 15-ről 16-ra virradóra.

Az este 18 órától másnap reggel 6 óráig tartó programban az országos premier előtt játsszák a Jön Harold! című norvég vígjátékot, a Bazi nagy francia lagzik című filmet, a Jennifer Aniston főszereplésével készült Megőrjít a csajt, A szerelem üstököse című romantikus filmet és a Rekviem egy macskáért című amerikai vígjátékot. Emellett látható lesz a legendás rockzenekarról szóló angol dokumentumfilm, a Genesis: A siker útján is.

Az elmúlt év legnagyobb magyar és nemzetközi filmsikerei közül újra vetítik Reisz Gábor VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan és Ujj Mészáros Károly Liza, a rókatündér című alkotását, valamint a három Oscar-díjat elnyerő Whiplash-t, a négy Oscar-díjjal jutalmazott Birdmant, valamint a Stephen Hawking életéről készült, szintén Oscar-díjjal kitüntetett A mindenség elméletét is.

A Művész, a Puskin, a Tabán és a Toldi moziban zajló vetítések közös karszalaggal látogathatók. A részletes program a www.artmozi.hu internetes oldalon található meg.

Hirdetés

Hirdetés