Hírek

Több színészt is kivágtak a Volt egyszer egy Hollywoodból

Volt egyszer egy Hollywood

Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című opusza bár 161 perces, pár színész munkája a vágóasztal martaléka lett.

A Volt egyszer egy Hollywood előkészületi fázisában szinte hetente jöttek az újabb és újabb nevek, akik részt vehetnek Quentin Tarantino kilencedik filmjében. A lista akkora méretet öltött, hogy kérdés volt, az alapból ambiciózus produkció nem roskad-e össze a sok szereplő alatt. Az előzetesekből azonban már lehetett tapasztalni, hogy a fő fókusz Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie karakterén lesz – a többiek igazából csak asszisztálnak nekik apróbb (cameo)szerepekkel.

A kisebb fontossággal bíró karakterektől így nem nehéz megszabadulni:

azért is lehet, hogy három bejelentett színészt nem láthatunk a végső filmben. Az egyikük Tarantino nagy harcostársa, Tim Roth, akivel legutóbb az Aljas nyolcas kapcsán dolgozott együtt. Hiányzik majd a filmből a Milliárdok nyomában című sorozatból ismert Danny Strong is, és vele együtt James Marsden, a Westworld sztárja.

James Marsden

Roth és Strong szerepe egyelőre nem ismert, de Marsden magát Burt Reynoldsot alakította volna. Reynoldsnak Tarantino fel is ajánlott egy szerepet, de időközben bekövetkezett halála miatt Bruce Dern örökölte a feladatát. A filmben egyébként a ’60-as évek két ikonikus hírességét is életre keltik: Bruce Lee és Steve McQueen benne lesz a végső vágásban Mike Moh és Damian Lewis alakításában.

A Volt egyszer egy Hollywood augusztus 15-én debütál a hazai mozikban.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya