Hírek

Több színészt is kivágtak a Volt egyszer egy Hollywoodból

Volt egyszer egy Hollywood

Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című opusza bár 161 perces, pár színész munkája a vágóasztal martaléka lett.

A Volt egyszer egy Hollywood előkészületi fázisában szinte hetente jöttek az újabb és újabb nevek, akik részt vehetnek Quentin Tarantino kilencedik filmjében. A lista akkora méretet öltött, hogy kérdés volt, az alapból ambiciózus produkció nem roskad-e össze a sok szereplő alatt. Az előzetesekből azonban már lehetett tapasztalni, hogy a fő fókusz Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie karakterén lesz – a többiek igazából csak asszisztálnak nekik apróbb (cameo)szerepekkel.

A kisebb fontossággal bíró karakterektől így nem nehéz megszabadulni:

azért is lehet, hogy három bejelentett színészt nem láthatunk a végső filmben. Az egyikük Tarantino nagy harcostársa, Tim Roth, akivel legutóbb az Aljas nyolcas kapcsán dolgozott együtt. Hiányzik majd a filmből a Milliárdok nyomában című sorozatból ismert Danny Strong is, és vele együtt James Marsden, a Westworld sztárja.

James Marsden

Roth és Strong szerepe egyelőre nem ismert, de Marsden magát Burt Reynoldsot alakította volna. Reynoldsnak Tarantino fel is ajánlott egy szerepet, de időközben bekövetkezett halála miatt Bruce Dern örökölte a feladatát. A filmben egyébként a ’60-as évek két ikonikus hírességét is életre keltik: Bruce Lee és Steve McQueen benne lesz a végső vágásban Mike Moh és Damian Lewis alakításában.

A Volt egyszer egy Hollywood augusztus 15-én debütál a hazai mozikban.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com