Hírek

Tom Cruise eddigi legőrültebb mutatványára készül az új Mission: Impossible kedvéért

Tom Cruise mindig is híres volt extrém maximalizmusáról, amit az utóbbi időkben filmjei hajmeresztő kaszkadőrmutatványaiban élt ki. A most érkezett háttérvideó a legújabb Mission: Impossible egyik nagyszabású akciójelenetének elkészítésébe avatja be a nézőket.

Legyen szó a világ legmagasabb épülete, a Burj Khalifa megmászásáról, egy éppen felszálló repülőgép oldalán való csimpaszkodásról vagy a negyvenezer láb magasságból történő HALO ugrásról, Tom Cruise számára nincs lehetetlen küldetés. A hetedik Mission: Impossible filmben azonban Tom Cruise eddigi legambíciózusabb mutatványának lehet majd szemtanúja a közönség. A készítők ugyanis az előző részek adrenalindús szituációit is túlszárnyaló extrém akcióval készülnek.

A Mission: Impossible: Leszámolás – Első rész Tom Cruise híres kémfranchise-ának nagyszabású lezárását készíti elő.

A film első előzetesében már láthattunk villanásnyi képkockákat a különböző kunsztokról, melyek között sivatagi lovaglással, autósüldözésekkel és egy száguldó vonaton játszódó jelenetsorral is találkozhattunk. A mostani, közel tíz perces rövid dokumentumvideó azonban egy szakadékba történő ejtőernyős motoros ugratás kulisszatitkai avatja be az érdeklődőket.

A kedvcsinálóból kiderül, hogy Cruise milyen odaadással veti bele magát hatvan évesen(!) az akcióba és milyen elkötelezett filmje sikere kedvéért. Mindamellett a mutatványokba fektetett alapos tervezés bemutatása során a kivtielezést nehezítő tényezők is felszínre kerülnek.

Tom Cruise nemrég éppen egy repülőből történő lezser szabadesés közben köszönte meg az év kasszasikere, a Top Gun: Maverick közönségének a támogatását. Jövőre pedig ismét visszatér a mozivásznakra, hogy mutatványaival továbbra is ámulatba ejthesse a nézőket.

Mission: Impossible: Leszámolás – Első rész magyarországi premierje 2023. július 13-án várható.

Lubianker Dávid

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com