Hírek

Tom Cruise egy repülőből kihajolva jelentette be az új Mission: Impossible előzetesét

Videón láthatjuk, ahogy Tom Cruise egy második világháborús gépen ágaskodva bejelenti a 2023-ban érkező Mission: Impossible Leszámolás (Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part One) előzetesét az áprilisban megrendezett CinemaCon-on.

Las Vegas-ban idén áprilisban is megtartották a mozitulajdonosok éves találkozóját, a CinemaCon-t, ahol a Top Gun: Maverick premierje előtt levetítették a két részre bontott Mission: Impossible Leszámolás első felvonásának az előzetesét, amiről itt bővebben írtunk. Tom Cruise nem tudott részt venni a rendezvényen, mivel épp a második részt (sorban a nyolcadikat) forgatta Dél-Afrikában, ezért inkább onnan jelentkezett be.

A napokban került fel az internetre a felvétel, amelyen a színész egy második világháborús, duplafedelű repülőgépről bejelenti az érkező Mission: Impossible kedvcsinálóját és bocsánatot kér a közönségtől távolmaradásáért. A videón Cruise mellett a filmeket rendező Christopher McQuarrie is feltűnik egy másik repülőgépben ülve, majd mindketten alászállnak a forgatás helyszínéül szolgáló kanyon mélyébe. Cruise előtte még azzal zárja monológját, hogy „Viszlát a mozikban”.

És íme, a videó.

Ahogy a Collider is írja, Tom Cruise-tól nem idegenek az efféle kaszkadőrmutatványok, hiszen az évek során már rengeteg életveszélyes akciójelenetet forgatott különböző nagyszabású produkcióban (pl. Mission: Impossible Fantom protokoll). Úgy látszik, a hatvan éves színész az új Mission: Impossible filmekben sem vesz vissza a tempóból, hiszen már a franchise hetedik felvonásának előzetesében is látható egy szakadékba történő motoros ugratás, a nyolcadik részben minden bizonnyal még hihetetlenebb repülős akció(k)ra számíthatunk.

A Mission: Impossible – Leszámolás első része a tervek szerint 2023. július 14-én, második felvonása pedig 2024. június 28-án debütál az amerikai mozikban – közölte a Collider.

Vida Benjámin Áron

Vida Benjámin nemzetközi tanulmányokat hallgat a Budapesti Corvinus Egyetemen. Filmes érdeklődése már gyerekkorára visszavezethető, tollat azonban egészen egyetemista koráig nem ragadott, így csak 2022-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Noha foglalkoztatják a társadalomkritikus szuperhősfilmek, a klasszikus gengszterfilmek és a sci-fik, mégis Stanley Kubrick és David Lynch alkotásai mozgatják meg leginkább a fantáziáját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!