Hírek

Tom Cruise megsérült a Mission Impossible 6 forgatásán

Tom Cruise

Egyelőre nem tudni, milyen súlyosak a színész sérülései, de videó és fénykép is bizonyítja, hogy egy tévesen felmért távolság átugrásakor Cruise megsérült a Mission Impossible 6 forgatásán. Van ám ára annak, ha az ember nem használ kaszkadőrt – írja a HollywoodReporter.

Tom Cruise híres arról, hogy önmaga csinálja meg a legveszélyesebb akciójeleneteket is kaszkadőr nélkül. Ez persze sajnos sokszor kisebb-nagyobb sérülésekhez vezet, ahogy azt a mostani eset is bizonyítja. A Mission Impossible 6 forgatásán, Londonban történt meg, hogy egy két épület közti távolságot vélhetően rosszul mért fel a színész és nem sikerült átugrania egyikről a másikra.

Értesülések szerint falnak is csapódott a színész, de sikerült visszamásznia a kiinduló épületre, sőt a forgatási helyszínt is saját lábán hagyta el – igaz, bicegve. További hírek egyelőre nem érkeztek az állapotáról, de mindenképpen pozitív, hogy lábra tudott állni és nem történt ennél is komolyabb baj.

A film egyébként 2018 júliusában kéne, hogy a mozikba kerüljön, Cruise sérülésétől függően ez persze most változhat. Amennyiben nem hosszú hetek csúszásáról van szó, úgy a premierdátum valószínűleg marad.

Az alkotást az előző részt is jegyző Christopher McQuarrie rendezi, Cruise mellett pedig visszatér Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Michelle Monaghan és Alec Baldwin is. Új szereplőként pedig Henry Cavill-t kapjuk.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya