Hírek

Tom Cruise megsérült a Mission Impossible 6 forgatásán

Egyelőre nem tudni, milyen súlyosak a színész sérülései, de videó és fénykép is bizonyítja, hogy egy tévesen felmért távolság átugrásakor Cruise megsérült a Mission Impossible 6 forgatásán. Van ám ára annak, ha az ember nem használ kaszkadőrt – írja a HollywoodReporter.

Tom Cruise híres arról, hogy önmaga csinálja meg a legveszélyesebb akciójeleneteket is kaszkadőr nélkül. Ez persze sajnos sokszor kisebb-nagyobb sérülésekhez vezet, ahogy azt a mostani eset is bizonyítja. A Mission Impossible 6 forgatásán, Londonban történt meg, hogy egy két épület közti távolságot vélhetően rosszul mért fel a színész és nem sikerült átugrania egyikről a másikra.

Értesülések szerint falnak is csapódott a színész, de sikerült visszamásznia a kiinduló épületre, sőt a forgatási helyszínt is saját lábán hagyta el – igaz, bicegve. További hírek egyelőre nem érkeztek az állapotáról, de mindenképpen pozitív, hogy lábra tudott állni és nem történt ennél is komolyabb baj.

A film egyébként 2018 júliusában kéne, hogy a mozikba kerüljön, Cruise sérülésétől függően ez persze most változhat. Amennyiben nem hosszú hetek csúszásáról van szó, úgy a premierdátum valószínűleg marad.

Az alkotást az előző részt is jegyző Christopher McQuarrie rendezi, Cruise mellett pedig visszatér Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Michelle Monaghan és Alec Baldwin is. Új szereplőként pedig Henry Cavill-t kapjuk.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..