Hírek

Tom Cruise szerződést kötött a Warner Bros. Discoveryvel

A kortalan akciósztár megállapodott a Warner Bros. Discoveryvel – lássuk, mit tudunk eddig Cruise következő küldetéséről!

Cruise-nak olyan rivális stúdióknál vannak projektjei, mint a Universal és a Paramount, de mivel a friss együttműködés egy stratégiai partnerség, ezért nem zárja ki, hogy a színész továbbra is más stúdiókkal dolgozzon együtt. A színész tehát más cégeknél is készíthet filmeket, de a céljuk az új szerződéssel globálisan vonzó blockbusterek és franchise-ok megalkotása, amelyek növelhetik a Warner Bros. sikerét és bevételét – írja a Variety.

 Azonban Cruise-nak korántsem lesz új élmény velük dolgozni, hisz már olyan Warner-filmekben szerepelt korábban, mint a Holnap határa, a Magnólia, a Mindörökké rock, az Interjú a vámpírral és a Tágra zárt szemek, de a közös munka a stúdió és Cruise között 1983-ban indult a Kockázatos üzlet című tinivígjátékkal.

A lépés óriási siker Michael De Luca és Pamela Abdy számára, akik 2022-ben vették át a Warner Bros. Motion Picture Group társelnöki és vezérigazgatói posztját, és akik a stúdió újjáélesztésén dolgoztak, valamint David Zaslav számára, aki felvette őket.

„Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk Tommal, a filmipar egyik legnagyobb legendájával” – árulta el De Luca és Abdy egy nyilatkozatban. „Az első naptól kezdve az volt az elképzelésünk, hogy ezt az ikonikus stúdiót újra felépítjük, és amikor először ültünk le David Zaslavval [a Warner Bros. Discovery vezetőjével] beszélni róla, hogy csatlakozunk a Warner Bros. Discovery csapatához, azt mondta nekünk: Küldetésünk, hogy visszahozzuk a Warner Bros. fényét – és Tom Cruise-t! Ma ez valósággá válik, és egy lépéssel közelebb kerültünk ambíciónk megvalósításához. Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy Tomot újra a Warner Bros. kötelékében üdvözölhetjük, és alig várjuk, hogy az elkövetkező években még többet megmutassunk tehetségéből.”

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com