Hírek

Tom Ford és George Clooney közös filmre készül

1_hero_tomfordTom Ford amerikai divatguru újra rendezni készül, George Clooney producerként fog közreműködni a munkálatokban.

Ford, aki a 2009-es Egy egyedülálló férfi című drámával debütált rendezőként, ezúttal Austin Wright Tony and Susan című könyvét dolgozza át a mozivászonra, Nocturnal Animals címmel.

Ford írta a thriller forgatókönyvét is, míg Clooney a Grant Heslovval közös Smokehouse cégén keresztül producerként jegyzi az alkotást – adta hírül a The Hollywood Reporter filmes portál.

Wright írása 1993-ban jelent meg. A történet főszereplője Susan, akinek volt férje ad egy könyvkéziratot, hogy kikérje róla a nő véleményét.

A könyv ezután két történetet követ: a regénybelit, amely egy férfiről szól, akinek családi vakációja erőszakba és halálba torkollik, és Susan történetét, aki elkezdi felidézni első házasságát és sötét dolgokat fedez fel saját magával kapcsolatban.

Ford, aki a Guccinál és az Yves Saint Laurent-nél is megfordult, mielőtt létrehozta saját márkáját, társírója, rendezője és producere is volt az Egy egyedülálló férfinak. A Colin Firth főszereplésével készült alkotást annak idején az év filmjének választotta az Amerikai Filmintézet.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com