Hírek

Tom Hanks alakítja Disneyt a Saving Mr. Banksben

tom-hanks-is-walt-disney-in-the-first-trailer-for-saving-mr-banksMegérkezett az első trailer John Lee Hancock szívmelengetőnek ígérkező filmjéhez, a Saving Mr. Bankshez, mely Walt Disney (Tom Hanks) és P.L. Travers (Emma Thompson), a Mary Poppings szerzőjének kapcsolatát állítja középpontjába.

A mese szerint Disney szeretné meggyőzni a szerzőnőt, hogy engedélyezze könyvének filmes adaptációját, a nő azonban úgy érzi, regényét tökéletesen félreértették, hiszen az nem egy sereg gyerek, hanem az apa megmentéséről szól. Hogy végül Disney megérti-e az üzenetet, deecember 13-án – legalábbis az Egyesült Államokban – kiderül.

http://www.youtube.com/watch?v=MgR5qfjyiws

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Jelenleg a Filmtekercs Vizuális Kultúráért Egyesület alelnökeként a Filmtekercs offline rendezvényeiért és partnerkapcsolataiért felel. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés