Hírek

Tom Hanks erősíti Wes Anderson új filmjének stábját

kivételes-barát-beautiful-day-in-the-neighborhood-tom-hanks

A kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks most először fog együtt dolgozni A Grand Budapest Hotel és a Tenenbaum, a háziátok rendezőjével.

Ahogy azt már megszokhattuk, ha új Wes Anderson film jön ki, a sztárparádé garantált. Az 52 éves, meglehetősen egyedi és abszurd látásmódú műveiről híres amerikai alkotó a legnagyobb színészekkel tudott együtt dolgozni az évek során. És mivel némelyikük nem rest akár csak pár perc erejéig is visszatérni újabb és újabb filmjeiben, feltehető, hogy egy igazi öröm Andersonnal dolgozni.

Amíg a filmőrültek tűkön ülve várják a tavalyról eltolt The French Dispatch premierjét (melyben többek közt olyan színészek játszanak, mint Frances McDormand, Benicio Del Toro, Christoph Waltz, Elisabeth Moss vagy Timothée Chalamet), addig Anderson már új projektjén dolgozik.

Ez lesz az eddigi legfurább Wes Anderson-film? – The French Dispatch előzetes

A hétről hétre bejelentett casting hírek eddig nem szolgáltak nagy meglepetéssel: Adrien Brody, Bill Murray és Tilda Swinton egyaránt olyan színészek, akik már dolgoztak együtt Andersonnal, nem úgy, mint a mostani bejelentés. Ugyanis egy kisebb szerep erejéig Amerika legszeretettebb színészét, Tom Hankst is láthatjuk az egyelőre név nélkül futó produkcióban.

Hanks, aki már tényleg dolgozott a legnagyobb rendezőkkel, egy újabb ikonikus nevet húzhat ki a kollaborációs bakancslistájáról.

A színészt legutóbb A kapitány küldetése és a Greyhound című filmekben láthattuk – utóbbinál forgatókönyvírói szerepet is magára vállalt. Hamarosan pedig Baz Luhrmann Elvis Presley-ről készített életrajzi filmjében láthatjuk, valamit a Disney Pinokkió-adaptációjában tűnik fel Gepetto mester szerepében.

Wes Anderson soron következő filmje várhatóan 2022-ben kerül a mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com