Hírek

Tom Hardy A rajtaütés rendezőjének akciómozijában

A Havoc című film a Netflixre készül, Tom Hardy pedig nem csak főszereplőként, de producerként is részt vesz a munkálatokban.

Joggal lehetünk izgatottak Gareth Evans új projektje kapcsán. A rendező indonéziai harcosfilmjeivel szerzett magának szélesebb körű ismertséget. A rajtatütés-filmek, valamint a Merantau nyomán segített bemutatkozni Hollywoodban olyan indonéz harcművészeknek, mint Iko Uwais (22 mérföld), Yaya Ruhian (John Wick: 3. felvonás – Parabellum) és Joe Taslim – utóbbi az ikonikus Sub-Zero szerepében lesz látható a Mortal Kombót legújabb feldolgozásában. Evans filmjei elsősorban nyers és kendőzetlen brutalitásukról és csak másodsorban a bunyókról híresek.

Tízből tíz: Tom Hardy legjobb alakításai

A 2018-ban a Netflixen bemutatott Apostol című filmjében ugyanis verekedésnek alig volt helye, cserébe gyomorforgatóan rettenetes pillanatokból több is kijutott. A rendező 2020-ban a Gangs of London című bűnügyi akciósorozattal jelentkezett, most pedig újból a Netflix kötelékében találta magát.

Tom Hardy játssza majd filmjében a keménykezű detektívet, akinek egy balul sikerült drogügylet folytán kell felkutatnia korrupt városában egy politikus fiát.

Adott tehát a brutalitás közege, és Tom Hardy-t sem feltétlenül joviális jellege miatt kedveljük. Az előttünk álló Evans-koktél tehát hatásos lehet – premierdátumot azonban még nem társítottak a projekthez.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés