Hírek

Tom Hardy és Channing Tatum közös filmet forgat az afganisztáni evakuálásról

A megrázó, szívszorító és hősies háborús drámák rajongói örülni fognak: két nagyágyú kerül a főszerepbe a Universal égisze alatt készülő, az afganisztáni kivonulásról szóló filmben.

A filmet George Nolfi rendezi majd. Az egyelőre cím nélküli projekt azt a történetet tervezi követni, amelyet az év eleji, Afganisztán viharos evakuálását követő események követtek – írja a Collider. 

A film az afganisztáni tragédiáról szóló, közelmúltban közölt igaz történeteket dolgozza fel, és a különleges csapat három korábbi tagjára összpontosít, akik saját életüket kockáztatták, hogy afgán társaikkal együtt megmentsenek több hátrahagyott családot és szövetségest az Afganisztánban uralkodó zűrzavar és pánik közepette. Hogy ki alakítja majd a csapat harmadik tagját, az egyelőre rejtély, ahogyan a film premierdátuma is.

Nolfi a 2011-es Sorsügynökség (The Adjustment Bureau) és a tavalyi The Banker írójáról és rendezéséről ismert. Nolfi neve olyan filmekhez is köthető forgatókönyvíróként, mint az Ocean’s Twelve, A Bourne hagyaték és az Idővonal (Timeline).

Tom Hardyt legutóbb a Venom 2-ben láthattuk a vásznon, illetve nemrég fejezte be a Netflixen hamarosan megjelenő thriller, a Havoc forgatását.

Channing Tatum a közelgő háborús filmen kívül is jópárszor felbukkan majd a vásznon a közeljövőben. Az egyik közelgő filmje a 2022-ben debütáló Dog, a másik pedig a szintén ez évre tervezett The Lost City, amely egy kalandokkal teli romkomnak ígérkezik, és amelyben a másik főszerepet Sandra Bullock alakítja.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com