Hírek

Tom Hardy motoros bandájában Austin Butler – The Bikeriders előzetes

Előzetest kapott a decemberben érkező The Bikeriders, amely egy amerikai motoros banda felemelkedését mutatja be olyan sztárokkal, mint Tom Hardy, Austin Butler, Jodie Comer és Michael Shannon.

Igazi sztárparádéval repít vissza minket a 60-as évekbe Jeff Nichols. A Mud és a Loving rendezője ezúttal egy motoros banda mindennapjaiba vezeti be a nézőket a tagok életén keresztül. A film egy évtizedet ölel fel és a bandavezér Johnny, egy fiatal tag, Benny és az ő felesége, Kathy hármasára fókuszál, ahogy a gyors felemelkedést követően egyre veszélyesebb dolgokba vág bele a Vandals csapata.

A növekvő erőszak, az egyre több illegális üzlet, valamint a hatóságokkal való összetűzések miatt az évek során bizonytalanná válik a banda sorsa, és a tagok lojalitása is meginog.

Tom Hardy Johhny, míg Austin Butler Benny karakterét hozza el nekünk.

Kathy-t pedig Jodie Comer alakítja majd. A banda többi tagja között találjuk Michael Shannont, Mike Faistet, Boyd Holbrookot, Beau Knappot és Norman Reedust is.

Nichols még 2018-ban nyilatkozta, hogy évek óta gondolkozik egy motorosokról szóló alkotáson, de csak 2022-re érett meg az ötlet a fejében, és írta meg a forgatókönyvet.

A The Bikeriders előzetese egy feszült és izgalmas filmet ígér, amelyben Hardy újabb különleges hanggal örvendezteti meg a nézőket, ahogy Comer is újfent bizonyítja, hogy ő az akcentusok királynője. De persze a többi szereplőre se lehet majd panaszunk. Az első vélemények is pozitívak voltak, a Rotten Tomatoes oldalán pedig egyelőre 92%-on áll a film.

Persze eddig csak egy szűk réteg láthatta az alkotást; Jeff Nichols filmje augusztus 31-én debütált a Telluride Filmfesztiválon, október 5-én pedig Londonban vetítik majd az éves filmes seregszemlén.

A nagyközönséghez pedig december elején érkezik.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!